Πρίγκιπας Χάρι: Φίλησε στο κεφάλι παίκτη της ομάδας ράγκμπι με αμαξίδια των ΗΠΑ - Κέρδισαν στον τελικό το Ηνωμένο Βασίλειο

Η κίνηση που προβλημάτισε τους Άγγλους..

Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στον τελικό των Invictus Games rugby με αμαξίδια. Ο Χάρι κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στον βετεράνο των Βασιλικών Πεζοναυτών Μαρκ Όρμροντ. Ο δούκας του Σάσεξ έδειξε τον ενθουσιασμό του καθώς χειροκροτούσε και ζητωκραύγαζε μαζί με το θορυβώδες πλήθος.

Ο τελικός διεξήχθη στην αρένα Merkur-Spiel στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ο δούκας του Σάσεξ υποστήριζε την ομάδα των ΗΠΑ, η οποία κέρδισε με 21-13 το Ηνωμένο Βασίλειο και πήρε το χρυσό μετάλλιο. 

Ο Χάρι εθεάθη να γελά και να αστειεύεται με τους παίκτες της ομάδας των ΗΠΑ καθώς τους έδινε τα χρυσά μετάλλια.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο πρίγκιπας Χάρι έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο του Master Sergeant Davey Martinez, πριν δώσει ένα φιλί στο φαλακρό κεφάλι του παίκτη του ράγκμπι. 

Άλλη ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν μια οπαδός των ΗΠΑ που καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο μπροστά από τον Χάρι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που έβγαλε το προσθετικό της πόδι και το κούνησε στον αέρα. 

Επίσης ένας οπαδός ντυμένος στα χρώματα παραλλαγής και φορώντας ένα πλαστικό κράνος στάθηκε μπροστά από τον Χάρι και τον χαιρέτησε.

Διαβάστε επίσης: Ένας χρόνος χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ: Όλα όσα έγιναν στο μνημόσυνο - Ο πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο (φωτό - βίντεο)

Γιατί υποστήριζε την ομάδα των ΗΠΑ

Ο Χάρι υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής της βρετανικής ομάδας από τότε που έφτασε στο Ντίσελντορφ και βρήκε χρόνο να μιλήσει με τους παίκτες, ποζάροντας συχνά για selfies.

Αλλά είναι επίσης πιθανό να έχει κάποια αφοσίωση στην ομάδα των ΗΠΑ, αφού ζει στην Καλιφόρνια από τότε που εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή.

Ένας σύμβουλος του Χάρι δήλωσε ότι χειροκροτούσε και τις δύο ομάδες στον τελικό.

 

Διαβάστε επίσης: 

Ο ιδρυτής των αγώνων Χάρι

Ο Δούκας ίδρυσε τους αγώνες το 2014 για να βοηθήσει την αποκατάσταση του στρατιωτικού προσωπικού, δίνοντάς τους την πρόκληση να αγωνιστούν σε αθλητικές διοργανώσεις παρόμοιες με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο φετινός διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Συνολικά 550 άρρωστοι, τραυματίες και τραυματισμένοι πρώην και νυν στρατιωτικοί από 21 χώρες λαμβάνουν μέρος σε δέκα ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον τελικό στην Daily Mail

Όταν ο Χάρι πήρε μέρος στους αγώνες

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ