Invictus Games - Μέγκαν Μαρκλ: Πώς η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε την μια statement εμφάνιση μετά την άλλη - Tα σύνολα που φόρεσε τα τελευταία χρόνια (φωτό)

Tο royal στυλ της....

Από τότε που έγινε  Δούκισσα του Σάσεξ, η Μέγκαν Μαρκλ έχει εισάγει νότες μοντερνισμού και μινιμαλισμού - ή αλλιώς την έννοια του Μ και Μ - στο βρετανικό βασιλικό στυλ.

Γνωστή για τα αθόρυβα πολυτελή σύνολά της, συχνά μονόχρωμα, εκθαμβωτικά φορέματα για το κόκκινο χαλί και κοφτερά κοστούμια, η γκαρνταρόμπα της συνδυάζει βασιλικούς σχεδιαστές από Valentino και Celine μέχρι Manolo Blahnik, Chanel και Cartier με κάποια προσιτά ευρήματα από Self Portrait και Aritzia.

Πολλές από τις μεγάλες στιγμές του στυλ της ήταν στα Invictus Games, όπου έκανε το ντεμπούτο της το 2017 φορώντας το πουκάμισο "The Husband" του Misha Nonoo λίγους μήνες πριν από τον βασιλικό αρραβώνα του ζευγαριού.

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν: Απόλαυσαν την συναυλία της Beyonce ως VIP guests - Ο χορός της Μαρκλ, η ξενέρα του royal (φωτό)

Με τους φετινούς αγώνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, εξετάζουμε πώς εξελίχθηκε το στυλ της, από τα κομψά πουκάμισα με κουμπιά και τα φλοράλ φορέματα σε μια σειρά από εμφανίσεις σε ουδέτερους τόνους.'

Η Μέγκαν Μαρκλ παρευρίσκεται στην τελετή έναρξης των Αγώνων Invictus 2017, στο Τορόντο, φορώντας πλισέ μίντι φόρεμα από την Aritzia, συνδυασμένο με ένα ασορτί μπορντό μπουφάν από την Mackage αξίας 550 λιρών

 

 

Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν στους Αγώνες Invictus μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι ήταν μια χαλαρή υπόθεση. Εμφανίστηκε με σκισμένο skinny τζιν Mother Denim και γόβες Sarah flint

 

 

Η Δούκισσα του Σάσεξ στην τελετή λήξης του 2017

 

 

Όταν η Meghan επισκέφθηκε το νησί Cockatoo στην Αυστραλία

 

 

Δείτε όλες τις εμφανίσεις της εδώ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ