Ariana Grande: Όταν η τραγουδίστρια ένιωσε "άσχημη" - Είχα κάνει ένα σωρό fillers στα χείλη & μπότοξ

Δεν φοβάται πλέον τη γήρανση!

Η διάσημη ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε αποτελεί πρότυπο για πολλά κορίτσια, καθώς έχει καταφέρει να διανύσει μια άκρως επιτυχημένη πορεία στη μουσική. Πέρα, όμως, από τις επαγγελματικές της κατακτήσεις, οι θαυμάστριές της την εξυψώνουν και για την ομορφιά της.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν νιώθει πάντα το ίδιο όμορφη, όσο πιστεύουν οι φανς της.

Σε απόσπασμα, το οποίο ανήκει σε σειρά βίντεο από κανάλι της Vogue με τον τίτλο «Beauty Secrets», έκανε μια προσωπική αποκάλυψη.

Αν και ο σκοπός των βίντεο είναι να μοιραστούν οι σταρς τη ρουτίνα ομορφιάς τους και την περιποίηση του δέρματός τους, η Αριάνα Γκράντε δεν δίστασε να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Πλήρης διαφάνεια... Είχα κάνει ένα σωρό fillers στα χείλη όλα αυτά τα χρόνια και μπότοξ. Σταμάτησα το 2018, επειδή αισθανόμουν τόσο πολύ...», είπε αρχικά.

«Για πολύ καιρό η ομορφιά ήταν για μένα το να κρύβομαι. Και τώρα αισθάνομαι ότι ίσως δεν είναι από τότε που σταμάτησα να κάνω fillers και botox και ίσως ξεκινήσω ξανά με αυτά μια μέρα, δεν ξέρω... ο καθένας το δικό του. Ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Εγώ σας υποστηρίζω» σημείωσε η 30χρονη Γκράντε.

«Θέλω να δω τις... γραμμές κλάματος και τις γραμμές χαμόγελου. Ελπίζω οι γραμμές του χαμόγελου μου να γίνονται όλο και πιο βαθιές και να γελάω όλο και περισσότερο. Απλά πιστεύω ότι η γήρανση μπορεί να είναι τόσο όμορφο πράγμα», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια. 

Η Αριάνα Γκράντε υποστηρίζει ότι έχει συμφιλιωθεί πλέον με την ιδέα της γύρανσης και δεν τη φοβάται. Φυσικά, είναι ακόμα νεότατη, καθώς είναι μόλις 30 ετών!

Διαβάστε επίσης: Αριάνα Γκράντε - Ντάλτον Γκόμεζ: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι - "Θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ