Sophie Turner: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με τον Joe Jonas - Το εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη (φωτό)

Η single εμφάνιση της "Σάνσα" από το Game of Thrones!

Η ηθοποιός Sophie Turner έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον τραγουδιστή των Jonas Brothers, Joe Jonas.

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, η 27χρονη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones και ο 34χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Φυσικά, το αναπάντεχο διαζύγιο προκάλεσε φρενίτιδα στα social media.

Αν και τις προηγούμενες μέρες η Σόφι, η οποία έχει και δυο κόρες με τον Τζο, έμενε μακριά από τον φακό, εντοπίστηκε στην Ισπανία, φορώντας μια ξανθιά κουρεμένη περούκα και ένα τεράστιο προσωρινό τατουάζ στην πλάτη, τα οποία ήταν απαραίτητα για τα γυρίσματα του νέου της δράματος του ITV, Joan.

Η κάμερα τη βρήκε την ώρα του διαλείμματος να κάνει ένα τσιγάρο, φορώντας ένα μαύρο γιλέκο, γκρι σορτς spandex, ναυτικά αθλητικά παπούτσια Adidas και ένα βυσσινί κραγιόν.

Φαινόταν σκεπτική καθώς κρατούσε το iPhone της, το οποίο ήταν προστατευμένο με ένα κάλυμμα Toy Story. Το franchise της Pixar έχει ευχάριστες αναμνήσεις με τη Sophie και τον Joe, καθώς αποφάσισαν να κάνουν ασορτί τατουάζ με λέξεις από την ταινία το 2018. Το τατουάζ του Τζο γράφει: "Ο Τζο έχει ένα τατουάζ με τα εξής γράμματα: "To infinity", ενώ το τατουάζ της Sophie συμπληρώνει τη φράση του Buzz Lightyear με: "& beyond".

Διαβάστε επίσης: Διαζύγιο-σοκ στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Joe Jonas και Sophie Turner μετά από 4 χρόνια γάμου - Φρόντιζε τα παιδιά μόνος του όλη την ώρα

Το ζευγάρι αγαπούσε τα τατουάζ πολύ. Μάλιστα, είχαν κάνει και ένα αφιερωμένο στον σκύλο τους που πέθανε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ