Νεαρός έπιασε τα οπίσθια νεαρής ρεπόρτερ ενώ μετέδιδε live - τον συνέλαβαν για σεξουαλική επίθεση -«τι σου έκανε ο ηλίθιος» ρωτάει ο παρουσιαστής

Δείτε το βίντεο.... 

Η αστυνομία στην Ισπανία συνέλαβε έναν άνδρα για φερόμενη σεξουαλική επίθεση, αφού άγγιξε τα οπίσθια μιας reporter, ενώ εκείνη βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση.

Η δημοσιογράφος Isa Balado έκανε ρεπορτάζ για μια ληστεία στη Μαδρίτη για το κανάλι Cuatro την Τρίτη, όταν ένας άνδρας την πλησίασε από πίσω και έβαλε το χέρι του στα οπίσθιά της, πριν τη ρωτήσει για ποιο τηλεοπτικό κανάλι εργάζεται.

Η Μπαλάντο, που ήταν ακόμα ζωντανά στον αέρα, προσπάθησε να αγνοήσει τον άνδρα και συνέχισε το ρεπορτάζ της.

Όμως τη διέκοψε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων, ο Nacho Abad, ο οποίος της μιλούσε από το τηλεοπτικό στούντιο.

 

"Isa, συγχώρεσέ με που σε διακόπτω. . . αλλά σου άγγιξε τα οπίσθια;" ρώτησε.

"Ναι", απάντησε ο δημοσιογράφος.  Η Μπαλάντο αντιμετώπισε τον άνδρα στο δρόμο και του είπε ότι προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της, αναφέρει το news.sky.com

"Έπρεπε πραγματικά να με αγγίξεις, κάνω ζωντανό και δουλεύω", είπε.

Ο άνδρας αρνήθηκε αμέσως ότι άγγιξε τον πισινό της - και καθώς απομακρυνόταν, της έτριψε τα μαλλιά.

Συνέχισε να παραμένει στο δρόμο και την πλησίασε για άλλη μια φορά, ενώ ήταν ακόμα στον αέρα, και της είπε ότι είχε ακούσει τις κατηγορίες της και ότι θα έπρεπε να "πει την αλήθεια".

Τέλος η δημοσιογράφος ακούγεται να ζητάει συγγνώμη, με τον παρουσιαστή στο πλατό να της λέει «τον έχουμε βιντεοσκοπήσει. Δεν χρειάζεται να ζητάς εσύ συγγνώμη. Κάνεις τη δουλειά σου και έρχεται αυτός ο ηλίθιος και σε αγγίζει χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ