Viral βίντεο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η επίτροπος Γιόχανσον... έπλεκε ξανά σε ομιλία της Φον ντερ Λάιεν

Το γύρο του διαδικτύου κάνει σχετικό βίντεο

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον πλέκει την ώρα που ακούει την ομιλία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Άλλοι επιλέγουν να παίξουν με το κινητό τους και άλλοι να γράψουν κάτι στα χαρτιά τους. Η Ίλβα Γιόχανσον όμως κάνει τη διαφορά, όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο.

 

 

Η σχετική ομιλία πραγματοποιήθηκε χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αποτελούσε την τελευταία συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης (SOTEU) πριν από τις εκλογές του επόμενου έτους.

Τα θέματα της ομιλίας της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν το περιβάλλον, η άμυνα, η ισότητα των φύλων και η οικονομία, αναφερόμενη στα επιτεύγματα της θητείας της. Αυτά πιθανόν δεν ήταν ικανά για να κρατήσουν την προσοχή της Ίλβα Γιόχανσον.

 Η κάμερα την έπιασε να πλέκει μια ροζ μάλλινη κάλτσα, ακούγοντας παράλληλα την ομιλία. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η κάμερα «πιάνει» το πλέξιμο της Γιόχανσον σε ομιλία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Το βίντεο φυσικά έκανε το γύρο του διαδικτύου, με πολλά χιουμοριστικά σχόλια να γίνονται πάντα με καλή διάθεση.

Διαβάστε επίσης: "Έχω μια γριά ψυχή μέσα σε ένα πολύ νέο σώμα" - Ο 11χρονος με σούπερ ταλέντο στο πλέξιμο που έγινε viral (φώτο-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ