«Η παραλία»: Η σχέση της Υπατίας και του Γιώργου δοκιμάζεται - νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς αποκαλύπτονται (φωτό)

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η σχέση της Υπατίας και του Γιώργου δοκιμάζεται, καθώς οι συζητήσεις, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ηράκλειο, φέρνουν στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για τη μελλοντική τους, κοινή, πορεία. Την ίδια στιγμή, το παρελθόν του Χάρι στοιχειώνει τις νύχτες του.

Όσον αφορά το στυγερό έγκλημα, αποκαλύπτονται νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, ενώ ο Καραχάλιος υφίσταται πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Τέλος, ένας βανδαλισμός στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες, μεγαλώνοντας το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους.

Μυστικά, αποκαλύψεις και ανατροπές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», από τη Δευτέρα 18 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 11: Η Υπατία ξεναγεί τον Γιώργο στο οικογενειακό σπίτι της στο Ηράκλειο. Ο Γιώργος, τής αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τον πεθερό του, Διονύση, σχετικά με το μέλλον τους στην Κρήτη. Η συζήτηση φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για τη μελλοντική τους, κοινή, πορεία. Η συνάντηση του ζευγαριού με τον Γράντο φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και προξενεί ανησυχία στον Γιώργο. Παράλληλα, ο Καραχάλιος, έπειτα από τη συζήτησή του με τον Λευτέρη, έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν ήταν τόσο αθώες όσο περίμενε. Η Αντιγόνη, στα Μάταλα, ρωτάει ευθέως τον Χάρι για τη συνάντησή του με την Υπατία εκφράζοντας τις ανησυχίες της για τη σχέση της κόρης της με τον γοητευτικό γιατρό.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 12: Η Υπατία και ο Γιώργος εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ωστόσο, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν δεν είναι πάντα εύκολες. Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια επίσκεψη στον Αρβανιτάκη. Ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία σχετικά με το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 13: Το παρελθόν του Χάρι συνεχίζει να στοιχειώνει τις νύχτες του, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του πριν την άφιξή του στην ειδυλλιακή παραλία. Η Υπατία και ο Γιώργος επιστρέφουν στα Μάταλα με τις σχέσεις τους τεταμένες, έπειτα από τις συζητήσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Η αναποφασιστικότητα της Υπατίας σχετικά με τα επόμενα βήματα της σχέση της με τον Γιώργο γίνεται όλο και πιο έκδηλη, καθώς η πρόσφατη συμπεριφορά και οι πεποιθήσεις του τη βρίσκουν αντίθετη. Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες και βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους. Ο βανδαλισμός σε συνδυασμό με την τραγική δολοφονία και τις κατηγορίες προς τους χίπηδες, μαρτυρούν την προσπάθεια κάποιου να τους εκδιώξει από τη γραφική παραλία των Ματάλων.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 14: Πάει καιρός πια από τη μέρα που ο Καραχάλιος ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση και υφίσταται πλέον πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Ο Διονύσης συναντά την Καίτη εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους. Άραγε θα καταφέρει η ουτοπική παραλία να διατηρήσει την αύρα της παραδεισένιας της υπόστασης ή θα υπερισχύσουν η μισαλλοδοξία και ο διχασμός που πλήττουν την κοινότητα του χωριού;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 15: Το σκληρό, ανομολόγητο παρελθόν, χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρι, διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά του στο παρόν. Η Υπατία με τον Γιώργο έχοντας ηρεμήσει πια, αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα στη Μαρία σχετικά με τον επικείμενο γάμο τους. Ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφασισμένος να διακόψει τη σχέση του γιου του με την Καίτη, κάτι που ίσως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια. Η πίεση που υφίσταται ο Λοΐζος για την απομάκρυνση των χίπηδων και την παρεμπόδιση των αδειών για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη, τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες. Ο Γράντος, απροσδόκητα, σώζει την Τες από μια δυσάρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου σχετικά με τις παρανομίες του κοινοβίου της Παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ