Θανάσης Βισκαδουράκης: «Είμαστε φτωχοί στην τσέπη, όχι στο μυαλό» - ο πεθερός μου έχασε τα πάντα στις πλημμύρες

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του αναφέρθηκε ο Θ.Βισκαδουράκης

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του Alpha, δίπλα στον πεθερό του κ.Κώστα. Ο τελευταίος είναι κάτοικος του χωριού Βλοχός της Καρδίτσας, ένα από τα μέρη που δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα της κακοκαιρίας. Ως αποτέλεσμα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του, ο ίδιος και η σύζυγός του.

"Μόνο με βάρκα μπορείς" να πας στο σπίτι σου λέει στην κάμερα του Alpha ο κ. Κώστας αφού τα σπίτια σε Μεταμόρφωση και Βλοχό δεν είναι προσβάσιμα ακόμη και σήμερα.

 

 

Ακόμη, αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της στέγασης που αντιμετωπίζει, αφού δεν μπορεί να βρει σπίτι στην Καρδίτσα για να μείνουν.

"Προσπαθούμε να νοικιάσουμε σπίτια στην Καρδίτσα, από 100 ευρώ πήγαν 500. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή".

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπογράμμισε τη διαφορά που έχουν οι άνθρωποι που ζουν στην Αθήνα με αυτούς στον Βλοχό.

"Οι άνθρωποι αγαπάνε τον τόπο τους. Αγαπάνε το χωριό τους", τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Καρδίτσα: Ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας έχασε το σπίτι της στις πλημμύρες - Ζει στη βεράντα της αδερφής της - Έκκληση για βοήθεια

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει λέγοντας πως "δουλεύω σε δύο θέατρα και όχι μόνο αυτό. Έφυγα από το σπίτι που ζούσα στη Νέα Ιωνία, με έδιωξαν και έψαχνα για δύο μήνες σπίτι. Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι τεράστια. Βρήκα έναν καλό άνθρωπο που μου είπε: “Θανάση, εγώ δεν θέλω να κάνω αισχροκέρδεια. Έλα να μείνεις στο σπίτι μου”. Και πρώτη φορά με αξίωσε ο Θεός στα 55 μου να βάλω την γυναίκα μου και το παιδί μου σε ένα μεγάλο σπίτι σε μια πολύ ωραία περιοχή, εδώ στα Βριλήσσια. Του είπα ότι θα δουλεύω σε δύο θέατρα να μπορώ να πληρώνω".

Κλείνοντας θέλησε να απευθυνθεί προς τις αρχές της χώρας.

"Θέλω να πω στους διοικούντες, βοηθήστε εμάς τους φτωχούς. Είμαστε φτωχοί, όχι στο μυαλό, εκεί δεν είμαστε φτωχοί, αλλά στην τσέπη είμαστε. Αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο μέλλον".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ