Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αυτό είναι το πιο θετικό Σαββατοκύριακο του μήνα - Δώστε έμφαση στις επαφές σας & στην κοινωνικότητα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου χωρίς ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη απλώνεται μπροστά μας και είναι ίσως το πιο θετικό γουηκέντ του μήνα ως τώρα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας προτεραιότητα στις επαφές μας με τους άλλους και την κοινωνικότητα. Το Σάββατο σχηματίζεται το υπέροχο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, μια όψη που βοηθά να έχουμε έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες, καλύτερη εικόνα των αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να έχουμε επιτυχία στους στόχους μας. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό το Σάββατο συνδέει τον τομέα της δουλειάς με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Κοιτάξτε να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας ή αν ψάχνετε για δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο. Μιλήστε σε φίλους, σε γνωστούς, σε πρώην συνεργάτες ή εργοδότες. Σε γενικές γραμμές θα έχετε ένα κοινωνικό γουηκέντ με τη Σελήνη στον Ζυγό και τις δυο μέρες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να επηρεάσει κάπως την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας την Κυριακή. Ίσως δεχτείτε κάποιου είδους κριτική ή μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις κοινές υποχρεώσεις και ευθύνες ειδικά αν υπάρχουν στη μέση παιδιά. Αιτία δυσκολίας ή διαφωνιών μπορεί να είναι ακόμη και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Ακόμη προσοχή στις νέες ερωτικές γνωριμίες. Μη βιάζεστε να πέσετε με τα μούτρα σε άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα όσο κι αν σας γοητεύουν και πειθαρχήστε λίγο και με τα έξοδα που κάνετε αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού το Σάββατο βοηθά να έχετε καλύτερη ροή μέσα στη μέρα σας και τονίζει τα θέματα της δημιουργικότητας. Μπορεί να έχετε καλύτερες εμπνεύσεις και ιδέες τις οποίες αν εφαρμόσετε τα αποτελέσματα να σας εκπλήξουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή την Κυριακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία στο ζώδιο σας είναι η τάση για υπερβολές, είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε στην οικογένεια σας. Όμως είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο αν θέλετε να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε μπορεί να καταλαμβάνει χώρο στο σπίτι σας χωρίς να το χρειάζεστε πλέον. Χαρίστε, ανακυκλώστε, πουλήστε οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε για καιρό και απλώς στέκεται στη μέση και εμποδίζει την ενέργεια να ρέει στον χώρο σας. Σε γενικές γραμμές δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πιθανώς να σας κερδίσει περισσότερο το σπίτι παρά οι έξοδοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι σχετικά πιο χαλαρή μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό και παραπέμπει σε επαφές με φίλους, βόλτες και πιο ευχάριστες δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σας γειώνει σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις απέναντι σε άτομα της οικογένειας σας ή σε κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ