Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο - Ωραία όψη για γνωριμίες, επαφές με φίλους, γνωστούς & διασκέδαση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Την Κυριακή η επικρατέστερη όψη είναι αυτή της Αφροδίτης από τον Λέοντα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική, ακριβώς επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί, όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς γιατί η τάση είναι να τεμπελιάζουμε λίγο. Ωραία όψη για γνωριμίες, επαφές με φίλους και γνωστούς, αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές κυρίως σε γευστικούς πειρασμούς και γλυκά (είναι η όψη που καταστρέφει τις δίαιτες…), αλλά και γενικότερα υπερβολές σε ό,τι μας δίνει ευχαρίστηση. Ο κανόνας του μέτρου είναι επιβεβλημένος με αυτή την όψη. Επίσης θέλει προσοχή και στις ερωτικές μας επιλογές, γιατί η τάση είναι να ενθουσιαζόμαστε να δίνουμε και να παίρνουμε υποσχέσεις πιθανώς χωρίς αντίκρισμα. Αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία θέλει και στα έξοδα και κυρίως στις αγορές μας γιατί τείνουμε να είμαστε υπέρ το δέον καταναλωτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να επηρεάσει κάπως την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας την Κυριακή. Ίσως δεχτείτε κάποιου είδους κριτική ή μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις κοινές υποχρεώσεις και ευθύνες ειδικά αν υπάρχουν στη μέση παιδιά. Αιτία δυσκολίας ή διαφωνιών μπορεί να είναι ακόμη και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Ακόμη προσοχή στις νέες ερωτικές γνωριμίες. Μη βιάζεστε να πέσετε με τα μούτρα σε άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα όσο κι αν σας γοητεύουν και πειθαρχήστε λίγο και με τα έξοδα που κάνετε αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή την Κυριακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία στο ζώδιο σας είναι η τάση για υπερβολές, είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε στην οικογένεια σας. Όμως είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο αν θέλετε να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε μπορεί να καταλαμβάνει χώρο στο σπίτι σας χωρίς να το χρειάζεστε πλέον. Χαρίστε, ανακυκλώστε, πουλήστε οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε για καιρό και απλώς στέκεται στη μέση και εμποδίζει την ενέργεια να ρέει στον χώρο σας. Σε γενικές γραμμές δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πιθανώς να σας κερδίσει περισσότερο το σπίτι παρά οι έξοδοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας υπενθυμίζει τις ωραίες πλευρές της ζωής που ξέρετε να απολαμβάνετε. Απλά μην περιμένετε στον καναπέ να έρθουν να σας βρουν. Δημιουργήστε τις μόνες-οι σας. Από την άλλη προσέξτε την αμετροέπεια με αυτή την όψη, καθώς θα έχετε την τάση να πείτε πολλά χωρίς να τα περνάτε από κάποιο φίλτρο. Επίσης το τετράγωνο αυτό μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία δεύτερων σκέψεων για κάποιο φίλο ή συνεργάτη σας. Προσπαθήστε όμως να μη το μεγεθύνετε στο μυαλό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ