Nύχτα τρόμου στη Νέα Υόρκη: Μαυροντυμένος νίντζα πυροβολεί 80χρονο εν ψυχρώ καθώς βγαίνει από το αυτοκίνητο του

Δεν είναι γνωστό το κίνητρο της δολοφονίας.

Η εγκληματικότητα στη Νέα Υόρκη βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο, πάντα σοκάρουν κάποια περιστατικά. Η είδηση ότι ένας 80χρονος εκτελέστηκε εν ψυχρώ από μαυροφορεμένο άντρα δεν θα μπορούσε να μην συγκλονίσει τη μεγαλούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα που οδηγούσε ένα ποδήλατο, πυροβόλησε ξαφνικά τον 80χρονο έξω από το σπίτι του στο Μπρονξ. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα.

Μάλιστα, πολλοί σημείωσαν ότι ο άντρας έμοιαζε σαν νίντζα.

Ο άτυχος ηλκιωμένος, Μαρσελίνο Βαλέριο, επέστεφε με τη σύζυγό του από ένα πάρτι, όταν δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το τραγικό περιστατικό. Στο στιγμιότυπο φαίνεται ο 80χρονος να βγαίνει από αυτοκίνητο και να κατευθύνεται στην είσοδο του σπιτιού του μαζί με τη σύζυγό του.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε ο μαυροντυμένος άνδρας με το ποδήλατο και πυροβόλησε τον 80χρονο δύο φορές, τη μια μάλιστα στο κεφάλι.

Η κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει και νωρίτερα τον άντρα-νίντζα, καθώς περνούσε μπροστά από το σπίτι του ηλικιωμένου. Φαίνεται ότι τον περίμενε.

Ο δράστης διέφυγε αμέσως μετά τον πυροβολισμό. Η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει ακόμα και δεν είναι γνωστό ούτε το κίνητρο της δολοφονίας.

«Δεν είχε ακουστεί κάτι γι' αυτόν. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος» δήλωσε φίλος του 80χρονου ο οποίος είχε μια κόρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ