O 2χρονος γιος του Έλον Μασκ, συνάντησε τον Ερντογάν! Ο μπαμπάς πήγε για δουλειές με τον Τούρκο πρόεδρο μαζί με τον Lil X - Γέλια και αμηχανία (βίντεο)

O Ερντογάν προέτρεψε τον Έλον Μασκ να ανοίξει εργοστάσιο της Tesla στην Τουρκία, θα είναι το 7ο της αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο

Με τον γιο του Lil X εμφανίστηκε ο Έλον Μασκ στη συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη Νέα Υόρκη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος σε μία προσπάθεια να φέρει μεγάλες ξένες επενδύσεις και πριν από τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ συνάντησε τον Έλον Μάσκ για να του προτείνει να φέρει στην Τουρκία μονάδα παραγωγής Tesla.

Ο Ερντογάν προσέφερε στον γιο του μεγιστάνα της τεχνολογίας μια μπάλα και ρώτησε που είναι η σύζυγός του. Ο ιδιοκτήτης της Tesla, της SpaceX και του X (πρώην Twitter) γελώντας απάντησε πως η μητέρα του παιδιού, η Καναδή τραγουδίστρια Grimes, βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο και πως οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Διαβάστε ακόμα: Ο χαζομπαμπάς Έλον Μασκ: Κρύβεται, γελά, κρατά αγκαλιά τον 2χρονο γιό του - Το μικρότερο από τα 9 παιδιά του (βίντεο)

Ο Έλον Μάσκ έχει με την Grimes τρία παιδιά ενώ συνολικά έχει 10 παιδιά από 3 διαφορετικές συντρόφους.

Διαβάστε ακόμα: Grimes: Η πρώην του Έλον Μασκ θέλει να πεθάνει στα 65 της στο διάστημα - Εξαιρετικό μέρος ο Άρης

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στο σχέδιό του για την ψηφιοποίηση του τουρκικού κράτους και τις ευκαιρίες συνεργασίας με τη SpaceX στο πλαίσιο του διαστημικού προγράμματος της Τουρκίας.

Φυσικά από την πλευρά του ο Μασκ δεν πήγε στη συνάντηση για να προσφέρει, αλλά και για να πουλήσει λέγοντας πως η SpaceX θα επιθυμούσε να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για να προσφέρει στην Τουρκία το Starlink, το δορυφορικό internet που έχει αναπτύξει η εταιρεία του Μασκ.

Επίσης ο Τούρκος υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μεχμέτ Φατίχ Κασίρ, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνάντηση, είπε ότι ο Μασκ περιέγραψε την Τουρκία ως «από τους πιο σημαντικούς υποψηφίους για επένδυση από την Tesla». Πρόσθεσε ότι ο Μασκ και ο Ερντογάν συζήτησαν επίσης και για το πρόγραμμα μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ