Grimes: Η πρώην του Έλον Μασκ θέλει να πεθάνει στα 65 της στο διάστημα - Εξαιρετικό μέρος ο Άρης

Η εκκεντρική τραγουδίστρια έκανε μια σοκαριστική δήλωση!

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Grimes, γνωστή για τη σχέση της με τον Έλον Μασκ, έδωσε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι θέλει να πεθάνει στο διάστημα. Η 35χρονη Καναδή με την οποία έχει δυο παιδιά ο πολυδισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας μίλησε στο περιοδικό Wired και δήλωσε ότι θέλει να πεθάνει σε ηλικία 65 ετών και είπε ότι ο πλανήτης Άρης είναι υπέροχο μέρος για να πεθάνεις κανείς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη:

«Ελπίζω να πεθάνω στο διάστημα», είπε χαρακτηριστικά. «Θα ήθελα να πάω αρκετά μακριά εκεί έξω, εκεί όπου το σώμα μου δεν θα άντεχε να επιστρέψει», συνέχισε.

«Έτσι, θα ήμουν πιο κοντά στο τέλος της ζωής μου, ίσως στα 65 μου», εξήγησε, ενώ ανέφερε πως θεωρεί ότι ο Άρης είναι ένα «εξαιρετικό» μέρος για να τελειώσει τη ζωή της, εφόσον θα υπάρχει ζωή μέχρι τότε και εκεί.

«Θα έβγαινα εκεί έξω και θα ζούσα όσο περισσότερο μπορούσα μέχρι να πεθάνω», τόνισε.

Τι θα την κρατούσε πίσω στη Γη

Ο μόνος λόγος να αλλάξει γνώμη, όπως είπε, είναι τα παιδιά και τα εγγόνια της.

«Αν υπάρχει πραγματική ανάγκη, για παράδειγμα να με χρειάζονται πραγματικά τα παιδιά και τα εγγόνια μου, μπορεί να αλλάξω γνώμη. Αλλά το προτιμότερο είναι να δούμε μερικούς νέους κόσμους», εξήγησε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης: Ο χαζομπαμπάς Έλον Μασκ: Κρύβεται, γελά, κρατά αγκαλιά τον 2χρονο γιό του - Το μικρότερο από τα 9 παιδιά του (βίντεο)

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να μετακομίσω στον Άρη. Αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι τα παιδιά μου να είναι καλά. Να γίνουν 25 ετών. Νομίζω ότι εάν πέθαινα στη Γη, στις τελευταίες μου στιγμές, θα το μετάνιωνα. Αν πέθαινα στο διάστημα, θα έλεγα: ‘Έζησες μια σπουδαία ζωή, έκανε όλα τα πράγματα που ήθελες να κάνεις».

Η σχέση του Έλον Μασκ με την Grimes

Ο Έλον Μασκ, ο δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, έχει παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές και έχει συνολικά εννέα παιδιά. Η σχέση του με την Καναδό μουσικό Grimes, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Claire Boucher, κέρδισε την προσοχή λόγω της απροσδόκητης φύσης της. Συναντήθηκαν μέσω Twitter όταν ο Musk σχεδίαζε να κάνει ένα αστείο για την τεχνητή νοημοσύνη.

Μετά από λίγες εβδομάδες αθόρυβης σχέσης, παρευρέθηκαν μαζί στο Met Gala, σηματοδοτώντας την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι.

Εθεάθησαν να παρακολουθούν εκδηλώσεις μαζί, όπως το Hyperloop Pod Competition, αν και φήμες για εντάσεις στη σχέση προέκυψαν όταν έκαναν για λίγο unfollow ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Grimes αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω μιας γυμνής φωτογραφίας στα social media και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με τον Musk. Ο γιος τους, ονόματι "X Æ A-12", γεννήθηκε τον Μάιο του 2020, αργότερα προσαρμόστηκε σε "X Æ A-Xii" για να συμμορφωθεί με τους νόμους ονομασίας. Το 2022, η Grimes αποκάλυψε ότι είχαν ένα άλλο παιδί, ένα κοριτσάκι που ονομάστηκε Exa Dark Sideræl Musk.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ