Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι αγενέστατος και ομοφοβικός» – «Ο Κούγιας, ο αδελφολόγος» (βίντεο)

«Εσείς τον έχετε κάνει φίρμα» είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τον Αλέξη Κούγια

Εκτός εαυτού, αλλά πάντα με τρόπο κόσμιο, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια για όσα είπε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

«Γιατί τον πουλάτε; Γιατί τον αγοράζετε; Κάθε φορά που βγαίνει μία συζήτηση για αδερφή, ο Κούγιας, αδελφολόγος» είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Ο κ. Βαλλιανάτος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», προκειμένου να πει τη γνώμη του για τα σχόλια του ποινικολόγου κατά του νικητή των πρώτων εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρθηκε αρχικά στον κ. Κούγια ως έναν άνθρωπο «αγενέστατο και ομοφοβικό», τον οποίο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει φίρμα. Μάλιστα, σε όσα είπε ο κ. Βαλλιανάτος για τον κ. Κούγια, «προσυπογράφει» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, λέγοντας:

«Δεν ξέρω πόσους δικηγόρους έχετε ρωτήσει από τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ή άλλων. Ο κ. Κούγιας είναι ένας αγενέστατος, ομοφοβικός, ο οποίος χτίζει καριέρα επάνω σε αυτό και το ξέρουμε. Εσείς τον έχετε κάνει φίρμα. Ρωτάτε τον για την Πισπιρίγκου και μην τον ρωτάτε παρά πέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ο δικηγορικός σύλλογος έχει λαμπρούς δικηγόρους. Μπορώ να λέω εγώ ό,τι π…ς θέλω, είναι ανάγκη εσείς να τις βγάζετε στον αέρα; Δεν ήρθα εδώ να σχολιάσω τον Κούγια αλλά τον Κασσελάκη.

 

 

Ο Κούγιας είναι ένας καλός συνήγορος με μία συγκεκριμένη πελατεία, η οποία ζει από όλο αυτό το κλίμα του φόβου, της περιφρόνησης, του ρατσισμού και της ομοφοβίας. Το ξέρουμε, είναι πελάτες του και βγάζει λεφτά. Καλά κάνει. Εσείς βγάζετε λεφτά με τον Κούγια, πλην των δικηγορικών υποθέσεων του; Γιατί τον πουλάτε; Γιατί τον αγοράζετε;

Κάθε φορά που βγαίνει μία συζήτηση για αδερφή, ο Κούγιας, αδελφολόγος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ