Ο Elon Musk ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου & το μανεκέν μαμά του: Ποια διάσημη φωτογράφος απαθανάτισε το power couple

Ο Elon Musk ποζάρει μαζί με τη μητέρα του!

Ο Elon Musk μπορεί να είναι ένας τρανός επιχειρηματίας και ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, αλλά δεν διστάζει να ποζάρει με τη μητέρα του! Φυσικά, η μητέρα του Maye Musk δεν είναι η συνηθισμένη γυναίκα.

Η Dr Maye Musk είναι διεθνούς φήμης συγγραφέας, διδάκτωρ διαιτολογίας και supermodel. Έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία 50 χρόνια στους τομείς της διαιτολογίας και του μόντελινγκ παραμένοντας ένα είδωλο αβίαστης κομψότητας.

Μητέρα και γιος πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακού της διάσημης φωτογράφου Annie Leibovitz.

Στη δημοσίευση που έκανε στο Instagram η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Elon Musk σχολίασε: "Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που έκανα αυτή τη φωτογράφιση με τον Elon, τον καταπληκτικό γιο μου, από την θρυλική @annieleibovitz

Ευτυχώς, είχε πέντε λεπτά να διαθέσει όταν ήταν στη Νέα Υόρκη

«Annie Leibovitz επί του έργου» Η έκθεση τώρα ανοιχτή στο @crystalbridgesmuseum...16 Σεπτεμβρίου - 29 Ιανουαρίου".

Στη λεζάντα η Maye Musk έκανε πάντως "παράπονα" στον γιο της για το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: O 2χρονος γιος του Έλον Μασκ, συνάντησε τον Ερντογάν! Ο μπαμπάς πήγε για δουλειές με τον Τούρκο πρόεδρο μαζί με τον Lil X - Γέλια και αμηχανία (βίντεο)

Επιπλέον, αποθέωσε την εμβληματική φωτογράφο που έχει δουλέψει για το περιοδικό Rolling Stone, το Vanity Fair και τη Vogue.

Έχει φωτογραφίσει σημαντικές προσωπικότητες, όπως τον Τζον Λένον πέντε ώρες πριν τη δολοφονία του, τον Μικ Τζάγκερ, τη Βασίλισσα Ελισάβετ στα 90ά γενέθλιά της, τον Μπιλ Γκέιτς, την οικογένεια Ομπάμα και τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ με την έγκυο σύζυγό του, αλλά και τον Cristiano Ronaldo με τον Lionel Messi να παίζουν σκάκι πιο πρόσφατα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ