Πριγκίπισσα Αλεξία: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πανέμορφης 18χρονης στο κοινοβούλιο της Ολλανδίας με φούξια μάξι φόρεμα - Ποια όμως έκλεψε τα βλέμματα όλων

Χθες ήταν η Ημέρα του Πρίγκιπα (Prinsjesdag), στην Ολλανδία... 

Οι Ολλανδοί Royals, είχαν χθες μια πολύ σημαντική γιορτή. 

Χθες ήταν η Ημέρα του Πρίγκιπα (Prinsjesdag), η ημέρα δηλαδή της έναρξης του ολλανδικού κοινοβουλίου, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τρίτη Τρίτη του Σεπτεμβρίο. 

Εκείνη την ημέρα λοιπόν οι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βγαίνουν στο μπαλκόνι του παλατιού Noordeinde να χαιρετίσουν τον κόσμο από κάτω.

Ο  βασιλιάς Willem -Alexander, η βασίλισσα Maxima και οι κόρες τους, η πριγκίπισσα Alexia, 18 ετών, και η Amalia, 19 που είναι κληρονόμος του θρόνου, εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Image

Τwitter/ CoutureAndRoyals

Η 52χρονη βασίλισσα, επέλεξε ένα ροδακινί παντελόνι και ένα απίθανο περίτεχνο παλτό με πολλά χρώματα, οι κόρες της επέλεξαν έντονο χρώμα, με την Αμαλία να φοράει ένα royal blue φόρεμα, καστόρινες γόβες και σκουλαρίκια από ζαφείρι, με τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε ένα up-do.

Δείτε επίσης: Madame! Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας με την ωραιότερη μακράν καλοκαιρινή της εμφάνιση - Έμφαση στο τιρκουάζ

 

Εν τω μεταξύ, η μικρότερη αδελφή της,  Αλεξία, επέλεξε επίσης ένα έντονο χρώμα. Επέλεξε ένα κομψό φούξια φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και άφησε τα μαλλιά της να ανεμίζουν σε αντίθεση με την Αμαλία.

Πιστεύεται ότι η μικρότερη κόρη του βασιλιά και της βασίλισσας, η πριγκίπισσα Αριάδνη, λείπει για σπουδές στο ιταλικό σχολείο στο οποίο φοιτά, UWC Adriatic.

Image

Image

Μαζί τους ήταν και ο μικρότερος αδερφός του βασιλιά Γουλιέλμου-Αλεξάνδρου, πρίγκιπας Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Laurentien.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ