Vintage pic: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη σύζυγό του Νανά Ειλικρινή - Έγινε κολλητή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

O δεύτερος γάμος του ηθοποιού

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρελυτηκε τη Νανά Ειλικρινή το 1975. Αν και ο γάμος τους κράτησε 15 χρόνια, αγαπήθηκαν πολύ. 

Η Νανά Ειλικρινή  ήταν μια γυναίκα, η οποία αγάπησε πολύ και τον γιο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπαμιχαήλ: 19 χρόνια από τον θάνατό του - Η καριέρα και ο θυελλώδης γάμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το ζευγάρι και μοιράστηκε την εξής ιστορία: Καινούργια σελίδα: Έπειτα από το χωρισμό του από την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε το 1975 την Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμειναν μαζί μέχρι το 1990. Εδώ ο φακός τους απαθανατίζει μαζί το 1985.

Η δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αγάπησε πολύ τον γιο του, Γιάννη και εκείνος στο βιβλίο «Έχω ένα μυστικό» την χαρακτηρίζει πολυαγαπημένη αλλά και «πυροσβέστη» αφού ήταν εκείνη που δρούσε σαν ασπίδα στις σχέσεις με τον πατέρα του. Αλλά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο τέλος αγάπησε την δεύτερη κυρία Παπαμιχαήλ. «Από εκεί που δεν ήθελε να την βλέπει έγιναν κολλητές!» παραπονιόταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη να λέει χαρακτηριστικά: «Με την Νάνα κάναμε μαζί στρατό με το Δημήτρη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ