Katy Perry: Στα 340 εκατομμύρια δολάρια το networth της - Από τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες των ΗΠΑ

Απογειώθηκε η αξία της τραγουδίστριας!

Η Katy Perry έκανε μια κίνηση “ματ” για να αυξήσει το networth της. Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια πούλησε τα μουσικά της δικαιώματα στη Litmus Music που υποστηρίζεται από την Carlyle για 225 εκατομμύρια δολάρια.

Το γεγονός αυτό αύξησε την περιουσία της στα 340 εκατομμύρια δολάρια.

Η κίνηση αυτήν την κατέστησε μια από τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στην Αμερική!

Instagram @katyperry

Πώς η Katy Perry αύξησε την αξία της κατά 200 περίπου εκατομμύρια σε χρόνο ρεκόρ

Η διάσημη ποπ σταρ αποφάσισε να πάρει μια τολμηρή επιχειρηματική πρωτοβουλία και να πουλήσει τα δικαιώματα για τα πέντε άλμπουμ που κυκλοφόρησε από το 2008 έως το 2020. Αυτά περιλαμβάνουν τα One Of The Boys, Teenage Dream, PRISM, Witness and Smile.

Η Litmus Music μόλις πληροφορήθηκε την πρόθεση της Katy Perry, αγόρασε αμέσως τα δικαιώματα της μουσικής της.

Instagram @katyperry

Η 38χρονη Perry δεν μπήκε στη λίστα του Forbes για το 2023 με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στην Αμερική, η οποία δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο, αν και είναι σίγουρα υποψήφια για την επόμενη χρονιά. Εκείνη την εποχή, το Forbes είχε υπολογίσει την καθαρή της περιουσία κάτω από τα 200 εκατομμύρια δολάρια, με βάση τα έσοδα της από περιοδείες, ηχογραφήσεις και τον ρόλο της ως κριτής του American Idol.

Με την αυξημένη πλέον περιουσία της, θα ενταχθεί στις τάξεις μαζί με άλλες εύπορες γυναίκες μουσικούς, όπως η Rihanna, η Taylor Swift, η Madonna, η Beyoncé, η Celine Dion, η Dolly Parton και η Barbra Streisand.

Η καθαρή περιουσία της Perry αποτελείται κυρίως από χρήματα από τη μουσική της καριέρα και τα κέρδη της περιοδείας. Το 2018, η Perry εντάχθηκε στο ABC revival του American Idol ως κριτής. Θα επιστρέψει για την έβδομη σεζόν της στη διαγωνιστική σειρά, όπου φέρεται ότι θα κερδίσει 25 εκατομμύρια δολάρια, το 2024.

«Είμαι πραγματικά περήφανη που ως γυναίκα πληρώθηκα», είπε σχετικά με τις αναφορές για τον υψηλό μισθό της. «Και ξέρεις γιατί; Πληρώνομαι, λίγο πολύ, περισσότερο από οποιονδήποτε τύπο που συμμετείχε σε αυτό το σόου».

Instagram @katyperry

Διαβάστε επίσης: Κέιτι Πέρι: Με χρυσό φόρεμα της Vivienne Westwood στη συναυλία για την στέψη του Καρόλου (φωτό - βίντεο)

Η Κάθριν Ελίζαμπεθ Χάντσον γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Κέιτι Πέρι (Katy Perry), είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Το έργο της έχει αποτελέσει σταθμό στην ιστορία της ποπ μουσικής σκηνής και έχει τιμηθεί με πλήθος τίτλων και διακρίσεων.

Η Perry εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή το 2008 με το ντεμπούτο της single "I Kissed A Girl". Το τραγούδι έγινε Νο. 1 στο Billboard Hot 100, όπου έμεινε για επτά εβδομάδες. Οκτώ άλλες επιτυχίες της Perry θα έφτασαν επίσης τελικά στην κορυφή, συμπεριλαμβανομένων των "California Gurls".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ