Κατερίνα & Κωστής Βρανάς: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τον μπαμπά της - Την έσωσε ο Μαλαισιανός γιατρός που έκανε αγροτικό στο Ρέθυμνο

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Κατερίνας Βρανά που παραλίγο να χάσει τη ζωή της!

Η standup comedian Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ, όπου μαζί με τον πατέρα της Κωστή Βρανά μίλησαν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε ξαφνικά, αλλά και για τη μεταξύ τους σχέση.

Η κωμικός ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και το πώς επηρέασε τα εφηβικά της χρόνια, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την υγεία της και για το γεγονός ότι βρέθηκε κοντά στον θάνατο.

Η σχέση της Κατερίνας Βρανά με τον πατέρα της Κωστή

"Έχω άλλα δύο παιδιά, αλλά με την Κατερίνα έχουμε άλλη σχέση. Δηλαδή, να σας πω ότι σε κηδεία αποφεύγουμε να πηγαίνουμε μαζί γιατί καταλήγει σε γέλιο με νόημα από μακριά", δήλωσε ο πατέρας της κωμικού, με την ίδια να προσθέτει πως στην εφηβεία της πέρασε κρίση η σχέση της με τη μητέρα της.

Αναφερόμενη στο διαζύγιο των γονιών της όταν ήταν 16 ετών, η Κατερίνα Βρανά απάντησε με χιούμορ: "ήμουν απορροφημένη από τον εαυτό σου και μόλις είχα ανακαλύψει τα αγόρια, οπότε είχα πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ".

Το πρόβλημα υγείας που προέκυψε ξαφνικά

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Κατερίνα Βρανά έπαθε ξαφνικά διάτρηση εντέρου (και όχι σκωληκοειδίτιδα όπως είχε αρχικά ειπωθεί) στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού ταξιδιού στης στη Μαλαισία. Στο νοσοκομείο δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση με αποτέλεσμα να παλέψει μέχρι και με τη σηψαιμία για να σωθεί.

"Ήταν μία φίλη μας που το είδε στο Facebook! Μας παίρνει τηλέφωνο και μας λέει η Κατερίνα δεν είναι καλά", δήλωσε ο πατέρας της με την Κατερίνα Βρανά να εξηγεί: "Επειδή το τηλέφωνό μου ήταν κλειδωμένο δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να επικοινωνήσουν με συγγενείς πρώτου βαθμού. Μπήκαν στο Facebook, πήγαν κάτω από τα πιο δημοφιλή μου ποστ και έγραψαν 'γνωρίζετε την Κατερίνα; Γνωρίζετε τους γονείς τους; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας'".

Η Κατερίνα Βρανά είχε μπει στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι είχε σκωληκοειδίτιδα.

"Μίλησα στην Κατερίνα δύο εβδομάδες αφότου πήγα στη Μαλαισία γιατί ήταν σε κώμα. Αλλά κάθε μέρα ο Μαλαισιανός γιατρός, του οποίου τουλάχιστον άγαλμα θα κάνουμε, ήταν εκεί, δεν πήγε σπίτι του για περισσότερο από ένα μήνα. Έπεσε στη βάρδιά του το περιστατικό της Κατερίνας και το είχε πάρει προσωπικά. Επίσης, είχε κάνει το αγροτικό του στο Ρέθυμνο. Φοβερές συμπτώσεις", δήλωσαν πατέρας και κόρη.

"Δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι θα πέθαινε η Κατερίνα", δήλωσε στη συνέχεια ο Κωστής Βρανάς, σχολιάζοντας πως τα όργανά της λειτούργησαν μετά από σηπτικό σοκ με τρομερή ταχύτητα. «Όταν ο γιατρός μίλησε για πρώτη φορά για σηπτικό σοκ, μου λέει μία κουμπάρα μας γιατρός: Κωστή, πάρε τα πόδια σου και πήγαινε. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη γυναίκα μου: κλείσε μου τώρα. Ο ξάδερφός της είχε προηγηθεί, γιατί ήταν πιο κοντά. Μου λέει ο γιατρός: έχει 20% πιθανότητες να ζήσει».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Βρανά: «Είμαι ανάπηρη, δεν χάθηκε ο κόσμος - αντιμετωπίζω μεγάλα προβλήματα στην Αθήνα» (βίντεο)

H Κατερίνα Βρανά αρχικά έμεινε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, έχασε την όρασή της και πάλευε να μιλήσει. Το σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μύες. Η Κατερίνα ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπατάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ