Η χειρούργος-γιατρός Νατάσα Παζαΐτη καλεί τις γυναίκες στο "Race for the Cure" - Ο αγώνας δρόμου στο Ζάππειο κατά του καρκίνου του μαστού

Μια πρωτοβουλία για καλό σκοπό!

Η γιατρός-χειρουργός Νατάσα Παζαΐτη με εκτενή εμπειρία στον χώρο της χειρουργικής μαστού, ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram σχετική με την ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το "Race for the Cure" που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου στο Ζάππειο.

Η Νατάσα Παζαΐτη καλεί τις γυναίκες να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί.

Ειδικότερα, στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: "Και φέτος θα πάρουμε μέρος στο Race for the Cure , την 1η Οκτωβρίου στο Ζάππειο. Σας καλώ να κάνετε την εγγραφή σας μέσα από την ομάδα μου για να συναντηθούμε, να αγωνιστούμε και όλες μαζί ενωμένες να περάσουμε ένα δυνατό μήνυμα! ????έ??ς ?ί????? ??? ?????ές ??ό ??? ????ί?? ??? ?????ύ"

Επιπλέον, καλεί τον κόσμο να επισκεφθούν την ιστοσελίδα raceforthecure.eu, όπου υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για τον αγώνα. Ταυτόχρονα, μπορεί όποιος επιθυμεί να βρει περισσότερες πληροφορίες για τον καρκίνο του μαστού στην ιστοσελίδα της γιατρού: natasapazaiti.gr

 

Οι αγώνες που θα πραγματοποηθούν αφορούν μια κούρσα 5 χλμ με ώρα έναρξης στις 9:30πμ στο Ζάππειο και ένα Περίπατο 2 χλμ που θα ξεκινήσει στις 10:30.

Διαβάστε επίσης: Ωραίο εξώφυλλο για τη Νατάσα Παζαΐτη: Το πλατύ χαμόγελο, τα γαλανά μάτια & η αυτοπεποίθηση για τον τομέα της (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ