Μάθιου Μακόναχι: "Όταν είσαι γονιός πρέπει να αγοράζεις εισιτήρια με επιστροφή" - Τι εννοεί ο σταρ

Συγκινητική ανάρτηση...

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) μοιράζεται μερικά από τα μαθήματα που έχει μάθει ως πατέρας. Έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Camila Alves McConaughey, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2012  Τα παιδιά του είναι ο Levi 15 ετών, η Vida, 13 ετών and η Livingston 10 ετών.

Μιλώντας στο Extra, και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για τη ζωή του μπαμπά, ο ηθοποιός είπε πως η ανατροφή των παιδιών του, τού έδωσε μια μεγαλύτερη προοπτική.

«Όταν γίνεσαι γονιός, η περιφερειακή σου όραση γίνεται καλύτερη, ενώ πριν γίνεις γονιός μπορείς να έχεις επικεντρωμένη όραση», είπε.

«Μπορείς να πάρεις εισιτήρια για οπουδήποτε θέλεις χωρίς επιστροφή, αλλά αυτό δεν μπορείς να το κάνεις όταν είσαι γονιός. Τότε τα εισιτήρια είναι μετ' επιστροφής γιατί ξέρεις ότι πρέπει να επιστρέψεις καθώς έχεις εξαρτώμενα άτομα» πρόσθεσε.

 

 

«Αν φροντίζεις τα πράγματά σου, τις δουλειές σου, φροντίζεις τον εαυτό σου, θα έχεις περισσότερες ελευθερίες στο μέλλον», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης: Μάθιου Μακόναχι: Κυκλοφόρησε το πρώτο του παιδικό βιβλίο ο πρωταγωνιστής του Interstellar - "Πρόκειται για την ποίηση της ζωής"

 

 

Πρόσφατα ο Μάθιου Μακόναχι κυκλοφόρησε το πρώτο του παιδικό βιβλίο. Ο ηθοποιός των μεγάλων επιτυχιών φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά.

Σε ανάρτηση στο Instagram βλέπουμε τον γιο του διάσημου σταρ να διαβάζει το βιβλίο που έγραψε ο πατέρας του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο γιος του Μάθιου Μακόναχι έγραψε: "Ήταν τόσο ωραίο να παρακολουθώ τον μπαμπά μου τα τελευταία χρόνια. Δουλεύοντας σε νέα έργα και παρακολουθώντας τα να πετυχαίνουν. Γράφει και δημιουργεί και για να δει το πρώτο του βιβλίο #GreenlightsBook ήταν φοβερό! Τώρα είναι στο δεύτερο βιβλίο του, #JustBecauseBook και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει μετά..."

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ