Ο Πρίγκιπας Charles-Philippe της Ορλεάνης παντρεύτηκε την καλή του Naomi Valeska-Kern - Η εντυπωσιακή τελετή & το κρεμ φόρεμα της νύφης (φωτό)

Ο δούκας του Ανζού, παντρεύτηκε την καλή του στο δημαρχείο της Ορλεάνης.

Ο πολιτικός γάμος του πρίγκιπα Καρόλου-Φιλίππου της Ορλεάνης με τη Ναόμι-Βαλέσκα Κερν πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, ο  δούκας του Ανζού, παντρεύτηκε την καλή του στο δημαρχείο της Ορλεάνης.

 

 

Δείτε επίσης: Ερωτευμένος ξανά ο Δούκας του Anjou, Charles Philippe Orleans: Μας παρουσιάζει την ξανθιά μνηστή του, Naomi, μανεκέν & πρωταθλήτρια σκοποβολής (φωτό)

 

 

Πραγματοποιήθηκε μια πολιτική τελετή παρουσία πολλών προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων του Olivier Widmaier Picasso και του Philippe Starck.

Η άφιξη της νύφης και του γαμπρού στο δημαρχείο συνοδεύτηκε από πολλά χειροκροτήματα. Η Ναόμι επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο σατεν, κρεμ coat dress, το οποίο συνδύασε με χαμηλές nude γόβες και ένα υπέροχο headpiece. 

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Πρίγκιπας Charles-Philippe d’Orléans

Ο Charles Philippe Marie Louis d'Orléans (γεννημένος στις 3 Μαρτίου 1973) είναι μέλος του Οίκου των Ορλεάνων. Είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο γιους του πρίγκιπα Michel d'Orléans, κόμη του Évreux, και της συζύγου του Béatrice Pasquier de Franclieu. Ο παππούς του ήταν ο Ερρίκος, κόμης του Παρισιού, ο Ορλεανιστής διεκδικητής του γαλλικού θρόνου. Ως εκ τούτου, ο Κάρολος-Φίλιππος λαμβάνει τον παραδοσιακό βασιλικό βαθμό του petit-fils de France με το ύφος της Βασιλικής Υψηλότητας. 

 

 

 

Ο Charles-Philippe ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος στις γαλλικές βουλευτικές εκλογές του 2012, στην πέμπτη εκλογική περιφέρεια για τους Γάλλους κατοίκους του εξωτερικού, η οποία καλύπτει την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ανδόρα και το Μονακό.

Κατέλαβε την έβδομη θέση, με ποσοστό 3,05% των ψήφων. (Εντός της εκλογικής περιφέρειας, τερμάτισε τέταρτος στην Πορτογαλία, τη χώρα διαμονής του, με 7,37%, και τέταρτος επίσης στο Μονακό, με 5,33%.

 

 

 

Ο Charles-Philippe διετέλεσε Μέγας Δάσκαλος της υπακοής της Ορλεάνης του Τάγματος του Αγίου Λαζάρου από το 2004 έως το 2010. Από το 2004, αποκαλείται "Δούκας του Ανζού".

 

Γάμος και παιδιά

Στις 21 Ιουνίου 2008, ο Κάρολος-Φίλιππος παντρεύτηκε την Diana Álvares Pereira de Melo, 11η Δούκισσα του Cadaval.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό της Εβόρα. Το ζευγάρι ήταν επίσης πέμπτα ξαδέρφια  μέσω κοινής καταγωγής από τον βασιλιά Φραγκίσκο Α΄ των Δύο Σικελιών

Το μοναδικό παιδί του ζευγαριού, η πριγκίπισσα Ιζαμπέλ ντ' Ορλεάν, γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2012 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Οι νονοί της είναι η πριγκίπισσα Μαρία Θεοδώρα zu Löwenstein-Wertheim-Freudenberg και ο Φελίπε VI της Ισπανίας (τότε πρίγκιπας των Αστουριών).

Τον Δεκέμβριο του 2022 ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους. Τον Μάρτιο του 2023, ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του με τη Μονεγάσκα πρωταθλήτρια σκοποβολής και πρώην μοντέλο Ναόμι-Βαλέσκα Κερν (κατά κόσμον Σαλτς), χήρα του Γερμανού σχεδιαστή μόδας Ότο Κερν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ