Σαντορίνη: Aνατριχιάζει η κόρη του 51χρονου που σκοτώθηκε σε καβγά - ''Από το νοσοκομείο φύγαμε μόνο με τα παπούτσια σου, σε αγκαλιάσαμε αλλά εσύ δεν μπόρεσες''

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο τον 51χρονο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς είχε χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ανατριχιάζει η ανάρτηση της κόρης του 51χρονου εργάτη που έχασε χθες το πρωί τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε με 25χρονο υπάλληλο πολυτελούς ξενοδοχείου στην Σαντορίνη.

Να σημειώσουμε πως ο άνδρας έχασε την ζωή του, το πρωί της Τρίτης 26/9, μετά από καβγά με συνάδελφό του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί, όταν ο 51χρονος συντηρητής των εγκαταστάσεων ουκρανικής υπηκοότητας έκανε μια παρατήρηση σ’ έναν 25χρονο εργαζόμενο της κουζίνας.

Όπως αναφέρει η 25χρονη: "Χθες το πρωί 26/7 σκότωσαν τον μπαμπά μου …

Μετά από διαπληκτισμό-καβγά στο ξενοδοχείο που δούλευε με έναν συνεργάτη του, ο οποίος θεώρησε πως μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου έτσι απλά.

Ο πατέρας μου ήταν 51 χρόνων και δούλευε σε αυτό το ξενοδοχείο 6-7 χρόνια . Όλοι ήξεραν τον μπαμπά μου , ήξεραν πόσο φιλότιμος , καλόκαρδος και αγαπητός σε όλους ήταν , δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και πάντα βοηθούσε όλους μέχρι και σε αυτούς που δεν ήξερε. Αν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τον δράστη ; Όχι θα ευχηθώ τα χειρότερα αλλά δεν με βοηθήσει αυτό να ξανά γυρίσει ο μπαμπάκας μου.

Με την μητέρα τι θα κάνω πως θα ζήσει χωρίς τον άνθρωπο της , ήταν μαζί από τα 17 τους , ήταν μια ζωή. Πως να σηκώσω πάλι στα πόδια την οικογένεια μου , πως θα βοηθήσω στον αδερφό μου ; Πως θα πω στο μικρό μου γιο , ότι ο αξιολάτρευτος και αγαπημένος του παππούς δεν ξανά έρθει για να παίξουν , να πάνε για μπάνιο και δεν θα του ξανά πάρει γλυκά και αυτοκινητάκια , δεν έχω λόγια , δεν ξέρω πως να του πω ότι πια δεν είναι μαζί μας …

Κόντεψα να μη σε αναγνωρίσω μπαμπά μου , είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο σου και το σώμα σου αλλά ήμουν εκεί πατέρα δίπλα σου, σου κράταγα το χέρι μέχρι να ξεψυχήσεις μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου , ήμουν εκεί μπαμπά. Ήμασταν όλοι εκεί κοντά σου

 

Μιμή Ντενίση, Γιάννης Σμαραγδής, Μενέλαος Τζαβέλας, Μίμης Πλέσσας

 

Από το νοσοκομείο φύγαμε μόνο με τα παπούτσια σου στο χέρι , σε αγκαλιάσαμε αλλά εσύ δεν μπόρεσες.

Αυτό που έγραψα θα αλλάξει τον κόσμο ; Θα το κάνει πιο φιλότιμο και πιο καλόκαρδο ; Δεν νομίζω αλλά θα το ευχηθώ. Μπαμπά μου σε αγαπάω τόσο πολύ.

Лети моя птичка пусть земля тебе будет пухом".

Χθές η τραγική κόρη του θύματος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία καθώς χορεύουν μαζί, και είχε γράψει σπαρακτικά: Σήμερα πήραν τη ζωή μου, πήραν τον μπαμπά μου...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ