Θερμόαιμος 35χρονος Ιταλός έκανε σεξ μπροστά από σπίτι στο Μπαλί - Τον συνέλαβαν από τα γαβγίσματα του σκύλου & τον έστειλαν πίσω στην Ρώμη

Η γυναίκα δεν συνελήφθη...

Kάποιες χώρες 'εχουν πολύ αυστηρούς νόμους, κάτι που οι τουρίστες δεν γνωρίζουν. Η παρακάτω ιστορία θα σας το αποδείξει! 

Ένας Ιταλός τουρίστας απελάθηκε και μπήκε σε μαύρη λίστα από το Μπαλί μετά τη διακίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικού από κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε σεξουαλική πράξη μπροστά από ένα σπίτι στο Seminyak.

Οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας μετανάστευσης του Μπαλί επιβεβαίωσαν αυτή την εβδομάδα ότι ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε μόνο με τα αρχικά LS, απελάθηκε την Κυριακή "βάσει συστατικής επιστολής της αστυνομίας" για την "ανήθικη πράξη" με μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων.

Στον 35χρονο είχε χορηγηθεί βίζα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπαλί στις 4 Σεπτεμβρίου, η οποία επρόκειτο να λήξει στις 3 Οκτωβρίου.

The homeowners were alerted to the sexually explicit incident by their dog barking. Picture: Ayu Purwita / DetikBali

Ayu Purwita / DetikBali

Ο επικεφαλής του γραφείου μετανάστευσης Ngurah Rai, Sugito, δήλωσε ότι απελάθηκε με την Malaysia Airlines, όπου θα πετούσε από το Ντενπασάρ στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Qatar Airways για τη Ντόχα του Κατάρ και στη συνέχεια από τη Ντόχα στη Ρώμη της Ιταλίας.

"Το εν λόγω πρόσωπο θα υποβληθεί σε διοικητική ενέργεια μετανάστευσης (TAK) με τη μορφή απέλασης και το όνομά του θα συμπεριληφθεί στον αποτρεπτικό κατάλογο" αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε για την υπόθεση. 

Ένα άρθρο στην ιστοσελίδα της  Αστυνομίας της Ινδονησίας ανέφερε ότι το όνομα του LS μπορεί να παραμείνει στη "μαύρη λίστα μετανάστευσης" για έξι μήνες και στη συνέχεια να παραταθεί κατά έξι μήνες κάθε φορά.

Ο άνδρας, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην Κούτα, φέρεται να είχε βγει για ποτό σε νυχτερινό κέντρο στις 9 Σεπτεμβρίου όταν συνάντησε μια γυναίκα και συμφώνησαν να βρουν ξενοδοχείο, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την αστυνομία.

Στη συνέχεια, ένας κάτοικος της περιοχής φέρεται να έπιασε το ζευγάρι έξω από την είσοδο του σπιτιού του, αφού ο σκύλος του άρχισε να γαβγίζει.

Αρχικά νόμιζε ότι κάποιος ούρησε στην μπροστινή αυλή, σύμφωνα με το news.com.au

"Αποδείχθηκε ότι όταν ελέγξαμε την κάμερα ασφαλείας, έκαναν σεξ", δήλωσε η σύζυγός του, Ayu Purwita, στο detikBali.

Ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι πήδηξε πάνω από έναν φράχτη και έφυγε τρέχοντας, αλλά η αστυνομία αναγνώρισε αργότερα τον LS στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τον συνέλαβε.

Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι απελάθηκαν από το Μπαλί τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους, συμπεριλαμβανομένων 12 Αυστραλών. Άλλοι 188 το περασμένο έτος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ