Το eirinika στην έναρξη του Φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας": Λαμπερές παρουσίες - Σπάνια εμφάνιση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη & της Βαλέριας Χριστοδούλου - Τι φορούσαν τα κορίτσια

Μαγνήτισαν τα βλέμματα οι δυο ηθοποιοί!

Στην έναρξη του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου "Νύχτες Πρεμιέρας" το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς, βρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι.

Ανάμεσά τους ήταν και η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Σε μια σπάνια εμφάνιση εντυπωσίασε με τον μπλε electric κοστούμι της.

NDP

NDP

Στο φεστιβάλ εντοπίσαμε και την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βαλέρια Χριστοδουλίδου, η οποία φόρεσε μια θηλυκή maxi χρυσή τουαλέτα.

NDP

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία είχε παίξει στην ελληνική σειρά του 2000 "Να με προσέχεις", έκανε επίσης μια σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας διεξάγονται για 29η χρονιά, στους κινηματογράφους Άστορ, Άστυ, Δαναός 1 & 2, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο αγαπημένο μας Ιντεάλ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Παλλάς. Είναι ένας θεσμός που έχει αγαπήσει πολύ το αθηναϊκό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου: Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται την ασυμβίβαστη μουσική διάνοια που σήκωσε ανάστημα σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο (φώτο-βίντεο)

Παρούσες ήταν επίσης και οι ηθοποιοί, Ιωάννα Τριανταφύλλου και Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίες ντύθηκαν στα μαύρα.

NDP

NDP

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ