Ο Νίκος Συρίγος μιλάει για των έρωτα: "Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου"

Ο δημοσιογράφος έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε τόσο στην απόφασή του να συμμετέχει στην εκπομπή της Σίσσης Χρηστίδου, όσο και και στην ερωτική του ζωή.

Ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος φημολογείται ότι είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δηλώνει καλύτερα από ποτέ.

«Είχα δύο προτάσεις τηλεοπτικές και οι κόρες μου, μου είπαν να διαλέξω τη Σίσσυ. Μετράω τη γνώμη των κοριτσιών μου. Η σχέση με τη μεγαλύτερη κόρη μου είναι πολύ έντιμη. Η Εύα ήξερε από την αρχή τι ρολό θα έχω στη ζωή της και όταν με φωνάζει ‘’μπαμπά’’ νιώθω πολύ χαρούμενος».

Όπως είπε, ήθελε από μικρός να έχει πολλά παιδιά και είχε περάσει από το μυαλό του να γίνει νηπιαγωγός ενώ μίλησε και για την μητέρα του.

«Δεν θέλω να είμαι φίλος με τις κόρες μου, θέλω να είναι διακριτοί οι ρόλοι, θέλω να είμαι μπαμπάς. Είναι πολύ μεγάλος ο σταυρός που κουβαλάει η μητέρα μου και όλη η οικογένεια με την ασθένεια της».

O Νίκος Συρίγος είπε πως το διαζύγιό του το διαχειρίστηκε με ηρεμία και καθαρότητα απέναντι στα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Συρίγος: Στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αγκαλιά με τον πατέρα της Γιάννη - Η διακριτική επιβεβαίωση της σχέσης του με την τραγουδίστρια

«Όταν θα έρθει ο έρωτας στη ζωή σου δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή της δημοσιότητας στην προσωπική ζωή του. Προσπαθώ να το διαχειριστώ με σεβασμό προς τον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου, στα παιδιά μου. Δεν είναι κάτι που μου κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα. Βγαίνω όπως έβγαινα, πάω εκεί που θέλω να πάω, δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Ούτε θα κρυφτώ αλλά δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι. Ούτε θα μιλούσα ποτέ. Δεν νιώθω τέτοια υποχρέωση» τόνισε ο Νίκος Συρίγος.

«Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Γίνεσαι πιο αυστηρός, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά όταν θα έρθει δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα. Να είσαι σίγουρος για αυτό.» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος για την προσωπική ζωή του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ