Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη-Χρυσής Βαρδινογιάννη: Στο Ηρώδειο μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη (φωτό)

Στη μουσική βραδιά του Μίνωα Μάτσα, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η σύντροφός του Χρυσή Βαρδινογιάννη εντοπίστηκαν στο Ηρώδειο, όπου και απόλαυσαν τη συναυλία-αφιέρωμα στον συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Το ζευγάρι δεν συνηθίζει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Στο Ηρώδειο φωτογραφήθηκαν δίπλα στην σύζυγο του Μίνωα Μάτσα, την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η επιχειρηματίας Χρυσή Βαρδιονογιάννη, κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινογιάννη της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Επέλεξε ένα total black σύνολο που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της. Φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι, με μαύρη μπλούζα και και έσπασε τη μονοτονία με μεταλιζέ ασημί σκουλαρίκια.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επέλεξε τζιν παντελόνι με navy blue πουκάμισι και καφέ jacket, το οποίο το συνδύασε με ίδιου χρώματος ζώνη.

NDP

NDP

 

 

NDP

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Κρατάω ημερολόγιο από το 1987 - Με βοηθάει να έχω μια αίσθηση της διαδρομής της ζωής μου (βίντεο)

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη με τους γονείς του Μίνωα Μάτσα, Μάκη και Ρούλα Μάτσα.

NDP

NDP

Οι γονείς του Μίνωα Μάτσα, Μάκης και Ρούλα, δίπλα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη, πατέρα της Χρυσής Βαρδιονογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν πολύ κομψή μέσα στο φλοράλ maxi φόρεμά της. Στα χέρια της κρατούσε και ένα φούξια τσαντάκι Bottega Veneta, ενώ είχε επιλέξει να φορέσει και hook σκουλαρίκια σε μοβ απόχρωση.

NDP

NDP

Ο Μίνωας Μάτσας στη σκηνή στο Ηρώδειο, ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου.

NDP

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ