Σε κίνδυνο η Britney Spears; Την επισκέφθηκε η υπηρεσία πρόνοιας & η αστυνομία - χορεύει με τεράστια μαχαίρια & διώχνει να είναι στoν κόσμο της (βίντεο)

Οι φανς της ανησυχούν για την υγεία της...

Η Britney Spears δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο που χορεύει με μαχαίρια στην κουζίνα της, την Πέμπτη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, η 41χρονη ποπ τραγουδίστρια επέμεινε για άλλη μια φορά ότι οι κοφτερές λεπίδες είναι ψεύτικες και είπε ότι η ομάδα της, τις νοίκιασε από το Hand Prop Room στο Λος Άντζελες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προκάλεσε ανησυχία αφού μοιράστηκε ένα σχετικό βίντεο με την ίδια να χορεύει πάλι με μαχαίρια. 

'Ξέρω ότι τους τρόμαξα όλους με την τελευταία ανάρτηση', έγραψε, αναφερόμενη στην ανησυχία που εξέφρασαν πολλοί θαυμαστές της. "Αλλά αυτά είναι ψεύτικα μαχαίρια που η ομάδα μου νοίκιασε από το κατάστημα Hand Prop στο Λος Άντζελες. Δεν είναι αληθινά΄΄. 

Δείτε επίσης: Η Britney Spears το διασκεδάζει μετά το διαζύγιο - Φοράει τα εσώρουχα της & χορεύει ξέφρενα μπροστά στην κάμερα (βίντεο)

Όσον αφορά το πώς οι αρχές επισκέφθηκαν το σπίτι της νωρίτερα μέσα στην ημέρα για έλεγχο, υποστήριξε ότι "κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί ή να καλέσει την αστυνομία".

Διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους 42,1 εκατομμύρια ακολούθους της ότι προσπαθεί να μιμηθεί έναν από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αντέγραφε τον χορό της Σακίρα στα MTV Video Music Awards τον Σεπτέμβριο - που όπως είπε ήταν "μια παράσταση από την οποία εμπνεύστηκα".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ