Vintage pic: Όταν η Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη βγήκε για κρασί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Σπάνιο ενσταντανέ

Τότε πρωταγωνιστούσε στο «Ψυχή και Σάρκα» με τον Κώστα Πρέκα

Ακόμη μία σπάνια vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της Έλενας Μακρή, Elenasdiary_blog!

Το συγκεκριμένο κλικ μας μεταφέρει στη δεκαετία του 70' σε μία νυχτερινή έξοδο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την καλλονή, Κορίνα Τσοπέη.

Διαβάστε ακόμη: Κορίνα Τσοπέη: Η Μις Υφήλιος του 1964 έφτασε στην Ελλάδα - "Ο εγγονός μου έχει σύνδρομο Γουίλιαμς" - "Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή"

Τότε ήταν η εποχή που η ελληνίδα Mις Υφήλιος του 1964 πρωταγωνιστούσε στο «Ψυχή και Σάρκα» με τον Κώστα Πρέκα.

Η Κορίνα Τσοπέη που ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια βρέθηκε ξανά στην Ελλάδα πριν μερικές μέρες για να συνεργαστεί με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο ετήσιο ημερολόγιο του και αφηγήθηκε την ζωή της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ:

Διαβάστε ακόμη: Κορίνα Τσοπέη: «Στην Ελλάδα όλοι οι άντρες απατούσαν τις γυναίκες τους, βοήθησα την τύχη μου που έφυγα» (βίντεο)


instagram @trifonassamaras


instagram @trifonassamaras


instagram @trifonassamaras

«Μεγαλώσαμε στον Υμηττό. Η οικογένειά μου ήταν πολύ συντηρητική. Όνομα αγοριού απαγορευόταν να αναφέρουμε στο σπίτι. Από μικρή αισθανόμουν πολύ πιεσμένη και έβρισκα διέξοδο στη φανασία μου. Καταλάβαινα ότι ήμουν όμορφη από την αντίδραση των άλλων. Ο πατέρας μου έλεγε πως θα με παντρέψει χωρίς προίκα αντίθετα θα τον πληρώνουν για να με παντρευτούν. Έτσι έγινε και με τους δύο συζύγους μου. Σκέφτηκα να συμμετάσχω στα καλλιστεία γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω για την Αμερική. Η μητέρα μου με αποθάρρυνε. Την ημέρα όμως των καλλιστίων όταν δεν ήθελα να πάω η μητέρα μου μου είπε «θα πας και θα βγεις πρώτη», εξηγώντας μου πως με αποθάρρυνε για να μην απογοητευθώ εάν δεν πάνε τα πράγματα όπως ήθελα. Πιστεύω ότι πήρα τον τίτλο γιατί την ώρα του διαγωνισμού έλεγα από μέσα μου «είσαι η μις Υφήλιος. Βέβαια υπεισέρχεται και ο παράγοντας τύχη σε όλα αυτά…»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ