Ξανά νονά η Κατερίνα Καινούργιου! Υπέρκομψη με λευκό coctail dress & ρομαντικό hairstyle - "Νιώθω ευλογημένη" (φωτό - βίντεο)

Λατρεύει τα παιδάκια!

Συγκινητική ήταν η χθεσινή μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου καθώς έγινε νονά!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας αποκάλυψε αυτήν την ευχάριστη είδηση δημοσιεύοντας ένα φωτογραφικό καρουζέλ από τη βάφτιση.

Επρόκειτο για ένα γλυκύτατο πλάσμα, την Αριάδνη κόρη στενής της συνεργάτιδας και προσωπικής της φωτογράφου Πωλίνας Νιάρχου και του συζύγου της, γνωστού πολιτικού μηχανικού Λακωνίας, Νίκου Κατσιαδράμη.

"Η ΝΟΝΑ…είναι μια μαγική έννοια… Αν δεις την ουσία θα καταλάβεις πως είσαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους…Θα το καταλάβεις από την πληρότητα που θα νιώθεις ακούγοντας το παιδί να σε φωνάζει νονά.

Θα το καταλαβαίνεις καθώς θα το βλέπεις να μεγαλώνει και θα πλημμυρίζεις από περηφάνια σε κάθε του κίνηση… Αισθάνεσαι απεριόριστη χαρά και ταυτόχρονα αγνή υπερηφάνεια… Πωλινάκι μου κ Νίκο …σας ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή να γίνω η νονά της …υπεροχής Αριάδνης !!
Νιώθω ευλογημένη που βίωσα ξανά αυτό το μυστήριο",
σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.


instagram @katken85

Το σκηνικό ήταν υπέροχο με το ροζ να κυριαρχεί σε όλον το χώρο!

Λουλούδια, μπαλόνια στα ίδια χρώματα και αποχρώσεις σαν παραμύθι!

Η Κατερίνα έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο ολόλευκο coctail midi φόρεμα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη το οποίο συνδύασε άψογα με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το hairstyle της ήταν ρομαντικό θα λέγαμε καθώς είχε πιάσει τα μισά μαλλιά της πίσω αφήνοντας μπροστά να πέφτουν απαλά μερικές τούφες.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται νονά.

Το 2020, η Καινούργιου είχε γίνει νονά ενός μικρού πρίγκιπα, του γιου καλής παιδικής της φίλης και είχε ντυθεί και τότε όπως και χθες στα λευκά.

kainoyrgioy.jpg

Το 2019, η Κατερίνα είχε γίνει ξανά νονά, βαπτίζοντας ένα κοριτσάκι. Στην βάφτιση της κόρης της αρχισυντάκτριας της Αγγελικής Γιαννοπούλου στο Πόρτο Ράφτη η Κατερίνα Καινούργιου είχε βαπτίσει τη μικρή Μαλένα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 38χρονη δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στα παιδάκια και στο ότι μία μέρα θα ήθελε να αποκτήσει το δικό της.

H ίδια, πριν έναν χρόνο προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων και είχε μιλήσει για την απόφασή της αυτή

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη κ ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας κ χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων …

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες….και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα κ την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι ..

Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή κ νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει για αυτό !για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι ..Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος.

Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 κ δεν έχει κάνει παιδί.

Έτσι λοιπόν κ γω …λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σ αυτή την διαδικασία… για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ..

Γυναίκες με απαιτητική καριέρα ,θέματα υγείας κι άλλους προσωπικούς λόγους αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Σε αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας επιστήμονες που να νιώθετε ασφάλεια …επέλεξα τον υπέροχο @stefanoschandakas (είναι ο προσωπικός μου γυναικολόγος εδώ και 18 χρόνια …) κ ένα περιβάλλον που με κάνει να νιώθω σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει μητέρα και σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων, να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να πάρει την απόφαση της χωρίς να νιώθει καμία ντροπή.

Σύντομα θα ανεβάσω stories για να σας λυθούν κ άλλες απορίες (μιας κ έχω εκατοντάδες μηνύματα από εσάς) και τονίζω πως οι λόγοι που κάνω αυτό το post ΔΕΝ είναι διαφημιστικοί! Το κάνω για όποια από εσάς πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει… Κορίτσια μου …σε όλες τις γυναίκες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουν ή πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα, να το κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, είναι επιλογή τους.

Εγώ νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο! Και από δω κ πέρα όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι ονειρεύομαι», τόνισε η Κατερίνα τότε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ