Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα - Έλλειψη συγκέντρωσης & νοσταλγία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κι ενώ κανονικά αυτή η Σελήνη είναι μια ιδιαίτερα σταθερή κι ευνοϊκή Σελήνη, η όψη της με τον Ουρανό αλλά και η κύρια όψη της ημέρας που είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνουν τη Δευτέρα κάπως ασταθή. Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα είναι μια όψη που εξιτάρει τη φαντασία μας, αλλά κάνει πολλές φορές δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Η όψη αυτή δημιουργεί μια τάση έλλειψης συγκέντρωσης, ή το μυαλό μας μπορεί να τρέχει σε μέρη μακρινά που περάσαμε όμορφα και σε στιγμές του παρελθόντος με μια νοσταλγία. Από την άλλη ίσως μια είδηση, κάτι που μαθαίνουμε ή διαβάζουμε, να επηρεάσει πολύ τη διάθεση μας. Καλό είναι όμως να μη βασίζουμε τις αποφάσεις ή τις πράξεις μας σε πράγματα που δεν έχουμε πλήρως εξερευνήσει αν είναι αλήθεια ή απλώς «ψευδείς ειδήσεις». Μην ξεχνάμε πάντα την κάπως απατηλή φύση του Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Τη Δευτέρα ενδεχομένως ένα παλιότερο θέμα υγείας ή ένα θέμα δουλειάς που δεν έχει επιλυθεί όπως πρέπει να σας ταλαιπωρεί ακόμη και να σας δημιουργεί άγχος. Από την άλλη, πρέπει να προσέξετε κι εσείς πώς συζητάτε με τους άλλους, γιατί εύκολα μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα, καθώς η κύρια όψη είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή παίζει με το μυαλό και τη φαντασία σας και πιθανώς σας δημιουργεί σύγχυση κυρίως για θέματα δουλειάς και καθημερινότητας. Αποφύγετε να αποφασίσετε κάτι τη Δευτέρα, καθώς η κρίση σας μπορεί να είναι επηρεασμένη και να τα βλέπετε όλα με το λάθος πρίσμα είτε πολύ αρνητικά είτε πολύ θετικά. Ενδεχομένως να είναι μέρες που οι πληροφορίες που λαμβάνετε σας μπερδεύουν ή μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να ασχοληθείτε και προσπαθείτε τώρα να βρείτε τα βήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη Δευτέρα που επηρεάζει η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα αποφύγετε καλύτερα να συζητήσετε οικονομικά θέματα με συνεργάτες, γιατί δεν θα οδηγηθείτε εύκολα σε λύσεις. Ακόμη, προσέξτε τα ψιλά γράμματα σε όρους, συμβόλαια, αγορές. Διαβάστε με προσοχή και μην προσπερνάτε επιπόλαια κάτι που μπορεί να στοιχίσει στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη, ίσως κωλύεστε λόγω των οικονομικών να ολοκληρώσετε έναν στόχο σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κάνει λίγο πιο νοσταλγική τη διάθεση σας και φέρνει αναμνήσεις από μια ερωτική σχέση που σας δημιουργεί ακόμη ερωτηματικά. Η όψη Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί κάποια σύγχυση και σε σχέση με κάποιον συνεργάτη ή ακόμη και με κάποιον στόχο που μπορεί να έχετε. Από την άλλη, μπορεί ένας φίλος-η να είναι αγχωμένος και να απευθύνεται σε σας για βοήθεια ή συμβουλές. Αν υπάρχει μια πιο εκνευριστική ατμόσφαιρα στη δουλειά προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμη μια απαιτητική μέρα στη δουλειά ή σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχετε στην καθημερινότητα σας είναι η Δευτέρα και την επηρεάζει η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανόν να νιώθετε και κάποιου είδους σύγχυση ή να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους και κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Σαφώς η μέρα δεν ενδείκνυται για να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμα πλάνα για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι συνθήκες μπορεί να μεταβληθούν αργότερα και να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε αν θέλετε να πείσετε κάποιους από το οικογενειακό περιβάλλον για την ορθότητα των δικών σας απόψεων ή σχεδίων δράσης. Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να παρεξηγηθούν τα λόγια σας. Αφήστε μια τέτοια συζήτηση να την κάνετε τις επόμενες μέρες που θα είναι πιο ευνοϊκές. Βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και προσέξτε την αφηρημάδα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ