Εντυπωσίασε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ως "Ο Γιατρός" στον ALPHA: Είναι ο πιο ενδιαφέρων ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση

Ενθουσιασμένος ο ηθοποιός με τον ρόλο του στη νέα σειρά του ALPHA.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA "Ο γιατρός", η οποία έκανε πρεμιέρα χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 22:40. Για τον ρόλο του στη νέα τηλεοπτική παραγωγή του καναλιού, μίλησε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Υποδύομαι έναν σούπερ ντούπερ γιατρό, ο καλύτερος γιατρός στο είδος του στις διαγνώσεις, ο οποίος, ταυτόχρονα είναι αρκετά ψυχρός και αλαζονικός, κρατώντας μία απόσταση από τους ασθενείς του», ανέφερε αρχικά.

«Ο Γιατρός» γίνεται στόχος του πατέρα ενός ασθενούς του, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο. Επιβιώνει, αλλά έχει πάθει αμνησία. «Μετά τον πυροβολισμό θα αρχίσει να ανακαλύπτει το παρελθόν του, και μαθαίνουμε κι εμείς μαζί με εκείνον τι έχει συμβεί στο παρελθόν του και τον οδήγησε να γίνει εκείνο το πρόσωπο που ήταν όταν πυροβολήθηκε. Δεν θα ήθελε ποτέ να γυρίσει σε αυτού του είδους τον χαρακτήρα που ήταν».

«Από το 2019, τη χρονιά που εκτυλίσσεται η σειρά, γυρνάει στο 2007, τη χρονιά που θυμάται ότι είναι η προηγούμενη ζωή του. Οπότε έχουμε 2 γυναίκες, η μία εκ των οποίων είναι πρώην σύζυγός του, με την οποία έχουν χωρίσει, και μία άλλη που ήταν ο κρυφός του έρωτας και την οποία πλέον δεν αναγνωρίζει» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σχετικά με την πλοκή της σειράς.

Ο ηθοποιός φάνηκε ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στη νέα σειρά, λέγοντας: «Είναι ο πιο ενδιαφέρων ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση».

 

 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε, μάλιστα, ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει γιατρός.

«Στο σχολείο, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω γιατρός. Όχι μόνο δεν έγινα γιατρός αλλά έχω μια τάση λιποθυμίας όταν βλέπω το αίμα των άλλων». Ερμηνεύοντας τον Γιατρό στη σειρά «ένα από τα δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνω ως ηθοποιός ήταν να μπορέσω να είμαι πειστικός σε όλες τις απίστευτες ιατρικές ορολογίες. Μπαίνω και μαθαίνω τι είναι το κάθε τι».

Διαβάστε επίσης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι Κωνσταντίνου Μαρκουλάκης-Χρυσής Βαρδινογιάννη: Στο Ηρώδειο μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη (φωτό)

 

 

Και στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, ο ηθοποιός ανέφερε ότι: «Περίμενα 15 χρόνια για να έρθει κάτι τόσο καλό όσο ο "Γιατρός"».

Η σειρά σάρωσε στη μάχη της τηλεθέασης στην πρεμιέρα της, σημειώνοντας 17,6% στο δυναμικό κοινό και 19,3% στο σύνολο, κατακτώντας έτσι την πρωτιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ