Νέα δημόσια εμφάνιση της Τάμτα με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα: Με total black outfit δίπλα στην πάντα κομψή Μαριάννα Λάτση

Κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι στον Ελληνικό Κόσμο για τη συναυλία Panik Concert 2023.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ σκηνής, Τάμτα, εμφανίστηκε στο πλευρό του συντρόφου της Πάρι Κασιδόκωστα, συνιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Panik Entertainment Group. Δίπλα τους κάθισαν και ο Γιώργος Αρσενάκος, ο CEO και έταιρος συνιδρυτής της Panik Records, αλλά και η Μαριάννα Λάτση, η γνωστή Ελληνίδα μεγαλοεπιχειρηματίας και μητέρα το Πάρι Κασιδόκωστα.

Οι τέσσερίς τους παρακολούθησαν τη μεγάλη μουσική βραδιά που διοργάνωσε η Panik Records βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, στην οποία έλαβαν μέρος πολλοί καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της δισκογραφικής.

Η Τάμτα, η οποία θεωρείται fashion icon, τράβηξε φυσικά τα βλέμματα με τη στυλιστική της επιλογή.

Αυτήν τη φορά φόρεσε ένα total black σύνολο. Το μακρύ πανωφόρι και τα δερμάτινα γάντια της, σε συνδυασμό με το τσόκερ στον λαιμό της έδωσαν μια stylish αύρα. Ενδιαφέρον είχε και το μακιγιάζ της με το έντονο κόκκινο κραγιόν και τα κατάξανθα σβησμένα φρύδια της.

NDP

Διαβάστε επίσης: Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας: Εκκεντρικό look και βόλτα στο κέντρο της πόλης - Δείτε φωτό από την κοινή τους σπάνια εμφάνιση

Στα μαύρα ντύθηκε και η Μαριάννα Λάτση. Επέλεξε ένα παντελόνι με διαφάνειες και στρας. Διαφάνειες είχαν και τα μανίκια της μπλούζας που φόρεσε.

Εντυπωσιακή ήταν και η τραγουδίστρια Ευαγγελία μέσα στο γαλάζιο outfit της με το μεταλλικό τοπάκι.

NDP

NDP

Λαμπερή η τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου με τον διάφανο μάυρο φόρεμά της.

NDP

Η τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά με ολόμαυρο look και over-the-knee μπότες.

NDP

Απαστράπτουσα η Mary Vitinaros. Nude μίνι φόρεμα με ασημί στρας για το μοντέλο.

NDP

Οι τραγουδίστριες Josephine Wendel και Κόνυ Μεταξά με φούξια επιλογές.

NDP

NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ