Όλοι οι Μπέκαμ μια σειρά στο Netflix! Έλαμψε η οικογένεια στην πρεμιέρα - Τι φόρεσαν οι σταρ

Εκθαμβωτικοί οι Μπέκαμ στην πρεμιέρα της μίνι σειράς τους!

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, η σύζυγός του και σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια και τα τέσσερα παιδιά τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της σειράς με το όνομα «Beckham». Πρόκειται για μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων που θα προβληθεί στο Netflix και είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Στη σειρά θα συμπεριληφθούν και χαρούμενες στιγμές όλης της οικογένειας.

Η οικογένεια Μπέκαμ έλαμψε στο κόκκινο χαλί.

Η 49χρονη Βικτόρια, που αποτελούσε παλιότερα και μέλος των Spice Girls, φόρεσε ένα κομψό, λευκό κοστούμι. Συνδύασε το μονόχρωμο look με nude γόβες με μαύρες λεπτομέρειες. Κρατούσε επίσης και ένα μικρό μαύρο τσαντάκι με χρυσές πινελιές, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά.

Ο 48χρονος σύζυγός της, Ντέιβιντ, φόρεσε ένα navy blue κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο, μπλε γραβάτα και καφέ παπούτσια.

 

 

Ο 18χρονος γιος του, Κρουζ, φόρεσε παρόμοια χρώματα με τον πατέρα του, σε μια πιο χαλαρή εκδοχή με ανοιχτό μπλε πουκάμισο και λευκό τοπ.

Και ο μεγαλύτερος ο 24χρονος Μπρούκλιν, ο οποίος μοιάζει τρομερά στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, φόρεσε παρόμοιο στυλ με τον πατέρα του. Ωστόσο, επέλεξε κοστούμι σε πιο σκούρη απόχρωση, ενώ παρέλειψε και τη γραβάτα. Στο πλευρό του εντοπίστηκε και η σύζυγός του, Νίκολα Πελτζ, Η 24χρονη επίδοξη σεφ φόρεσε ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα συνδυασμένο με διάφανο καλσόν. Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε και γυαλιστερά τακούνια, ενώ επέλεξε φυσικό μακιγιάζ.

 

 

Το παντρεμένο ζευγάρι έδειχνε τόσο αγαπημένο όσο ποτέ στην εκδήλωση του Netflix.

Instagram @victoriabeckham

Instagram @victoriabeckham

Επιπλέον, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας ήταν παρόντες και οι υπόλοιποι της οικογένειας.

 

 

Ο 21χρονος Romeo Beckham ξεχώρισε με ένα oversize, σοκολατί-καφέ κοστούμι, σακάκι χωρίς κουμπιά και πλισέ παντελόνι με βαθύ καβάλο. Για αξεσουάρ φόρεσε ασημένιες αλυσίδες, γυαλιά ηλίου και αθλητικά παπούτσια.

Instagram @victoriabeckham

Στάθηκε δίπλα-δίπλα στην αγαπημένη του του Mia Regan. Το 20χρονο μοντέλο φόρεσε ένα κομψό μαύρο slip dress και ντελικάτα ασημένια κοσμήματα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η αγάπη όλο και μεγαλώνει - Ο David Beckham κάθεται ήσυχος για να τον μακιγιάρει η κορούλα του, Χάρπερ (βίντεο)

Τόσο η Regan, όσο και το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η 12χρονη Harper κράτησαν και οι δύο μια τσάντα από το brand της Victoria, την Chain Pouch Bag.

Η Harper επέλεξε να κρατήσει τη δερμάτινη τσάντα σε λιλά χρώμα, η οποία ταίριαζε με το μωβ-ροζ φόρεμά της. Η mini-me της Victoria συμπλήρωσε επίσης την παστέλ εμφάνισή της με ένα λαμπερό κολιέ.

Instagram @victoriabeckham

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ