Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μπαλαρίνα! Με total black φόρεμα χορεύτριας εγκαινιάζει την τάση της σεζόν

Το απόλυτο fashion icon σε μια σούπερ εμφάνιση!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν και θα είναι μια "ιέρεια" τηε μόδας! Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Κάρι Μπράντσο στο "Sex and the City", στην πραγματικότητα... δεν βγήκε ποτέ από τον ρόλο της!

Η 58χρονη ηθοποιός αποτελεί fashion icon στην πραγματική ζωή, όπως και στη σειρά.

Πρόσφατα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φθινοπωρινό Γκαλά Μόδας 2023 του New York City Ballet στο Lincoln Center, με ένα φόρεμα Carolina Herrera, το οποίο παραπέμπει πολύ σε κάτι που θα φορούσε η "Κάρι". Ειδικά, τα αταίριαστα παπούτσια είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του ρόλου!

Instagram @sjp_daily

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, λοιπόν, φόρεσε στο event ένα μαύρο φόρεμα από τούλι, που μοιάζει με φόρεμα μπαλαρίνας. Το συνδύασε με ένα μαύρο ψηλοτάκουνο πέδιλο και ένα σε ροζ gold, και τα δυο Christian Louboutin. Στα χέρια της κρατούσε και μια ασημένια αστραφτερή τσάντα, ενώ φορούσε και ρολόι από τη Vacheron Constantin.

Το wow στοιχείο στο look της ήταν σίγουρα ο τεράστιος μαύρος φιόγκος στα μαλλιά, που έφτανε μέχρι το τελείωμα της φούστας.

Σε άλλη της εμφάνιση ως host των New York City Ballet και Bergdorf Goodman φόρεσε ένα διαφορετικό μαύρο φόρεμα σε πιο κλασική γραμμή, που φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο. Το συνδύασε με φούξια παπούτσια.

Διαβάστε επίσης: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλάει ελληνικά καλύτερα από Ελληνίδα! Παραγγέλνει το αγαπημένο της Cosmopolitan σε παραλία με μαγιό & ψάθινο καπέλο! (βίντεο)

Δείτε μερικά από τα συγκλονιστικά συνολάκια της Κάρι Μπράντσο στη σειρά Sex and the City!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ