Το eirinika πήγε στο Ηρώδειο και είδε την Άννα Βίσση! Απολαύστε μοναδικά στιγμιότυπα από τη δεύτερη συναυλία της μεγάλης superstar (βίντεο)

Άψογη!

Ήθελες δηλαδή κυρά μου να λιώσεις μόνο στο "Δώδεκα" και στο "Παραλύω" ; Η Άννα Βίσση όμως είχε άλλη άποψη ....

Γιόρταζε τα 50 της χρόνια στο τραγούδι κι ερμήνευσε τα τραγούδια με τα οποία συνέδεσε τη ζωή της και την καριέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση, εσύ Superstar! Ήταν όλοι εκεί - Μαρινέλλα, Καπουτζίδης, Λαζόπουλος, Βερνίκου, Πολίτη (φωτό - βίντεο)

Οπότε εδώ σας αφήνουμε να απολαύσετε κι εσείς τα βίντεο που τραβήξαμε απο την αξέχαστη δεύτερη βραδιά της σούπερσταρ που χθες αποκάλυψε ότι έγινε 65 χρονών!

 

 

Και γιατί να φοβάται να πει την ηλικια της; Σε άψογη φόρμα και όχι μόνο το πρόσωπο και το σώμα της, αλλά κυρίως το δώρο θεού που έχει δηλαδή τη φωνή!

Ό,τι και να τραγούδησε το απέδωσε μο-να-δι-κά! 

Κανένας από τους συμφοιτητές μου στη Νομική δεν ξεχνάει την όμορφη Κυπριοπούλα που ερχόταν στα αμφιθέατρα της Νομικής όπου σπούδαζα κι εγώ.

Γυρνάγαμε όλοι το κεφάλι για να δούμε μια εντυπωσιακή και φυσικά ομορφη ήδη γνωστή καλλιτέχνη που φοιτούσε μαζί μας στη Νομική Αθηνών.

 

 

Χθες αποκάλυψε ακόμη ότι εκείνη την εποχή όλοι νομίζαμε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργο Νταλάρα αλλά τελικά είχε ήδη ξεκινήσει ο δεσμός της με τον Νίκο Καρβέλα.

Δε σταμάτησε να τον αναφέρει, να τον ευχαριστεί και να του στέλνει την αγάπη της, σαν να ήταν μόνο οι δυο τους στο Ηρώδειο.

 

 

Μεγάλη αρετή να μην είσαι αχάριστος και η Βίσση εξέφραζε την ευγνωμοσύνη της συνεχώς στον πρώην άντρα της, συνθέτη και στιχουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών της.

Ένα μπράβο και στο Ηρώδειο που δεν σκέφτηκε στενόμυαλα κι έδωσε την άδεια για μια συναυλία ποπ/ροκ και ό,τι άλλο αντιπροσωπεύει η μεγάλη σταρ του ελληνικού τραγουδιού Άννα Βίσση.

 

 

Για την Αννα Βίσση στο Ηρώδειο @annavissiofficial
50 χρόνια τραγούδια !
Στο Ηρώδειο η Βίσση γιατί όχι ;δεν είναι άβατον τίποτε οταν το σέβεσαι -και η Βίσση πήγε για πάρα πολύ καλό σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την ΕΛΕΠΑΠ και είχε μαζί της μια καταπληκτική ορχήστρα μια θαυμάσια χορωδία: το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη.
Τώρα για την επιλογή των τραγουδιών δεν είμαι βέβαιη Θα την προτιμούσα με αυτά που την αγαπήσαμε και μόνο αλλά δική της ήταν η βραδιά την έκανε ότι ήθελε
Τραγούδησε κάποια έντεχνα τα οποία απέδωσε άριστα γιατί έχει φωνάρα και μπορεί να πει ότι θέλει ωραία αλλά τα έντεχνα τα ακούμε από όλες τις άλλες
Το Ηρώδειο πάντως είναι ανάταση ψυχής.
@elenatoupoyanni
Ο παιδικός μου φίλος μας@panayiotispanayiotidis Μας έδειξε πως φωτογραφίζονται σωστά μέσα στο Ηρώδειο κοιτάς προς τα πίσω για να έχεις μπακγκράουντ το αρχαίο θέατρο
#annavissi

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, «μάγεψε» το κοινό στο Ηρώδειο την Τρίτη 3 Οκτωβρίου  

Τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας της , εξαντλήθηκαν σε χρόνο που δεν έχει επιτύχει άλλος Έλληνας καλλιτέχνης στο Ηρώδειο, δείχνοντας τη διαρκή κι απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη του κοινού στην Άννα Βίσση και τη μουσική της.

Θέλοντας να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον κόσμο, η Άννα Βίσση και η ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία, χθες 6 Οκτωβρίου.

Και σε αυτή τη βραδιά παρουσιάστηκαν, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Τη συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες Του Edelweiss»), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ