Αχιλλέας Μπέος, Κώστας Ζαχαριάδης, Κωνσταντίνος Ζέρβας ψήφισαν - Τι δήλωσαν (βίντεο)

Αναλυτικά αυτά που είπαν

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 11 και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος διεκδικεί δεύτερη θητεία στο αξίωμα.

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ήδη αποφασίσει και πως θα έχουμε ένα καλό τελικό αποτέλεσμα. Να έχουμε υγεία και δύναμη, οι πολίτες θα λάβουν την απόφαση.

Θεωρώ δεδομένο ότι οι Βολιώτες θα ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα, προκειμένου να αποφασίσουν ποιος θα οδηγήσει την πόλη, κατά την επόμενη πενταετία», ανέφερε ο κ. Μπέος.

 

 

"Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί" δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου.

Ο κ.Ζέρβας έφτασε γύρω στις 10:20 το πρωί στο εκλογικό κέντρο, συνοδευόμενος από συνεργάτες και τις δυο αδελφές του, ενώ λίγο πριν μπει στο εκλογικό τμήμα περίμενε υπομονετικά ψηφοφόρους που προηγούνταν της ουράς.

 

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη», άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο του Νέου Κόσμου λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής.

«Είναι μέρα γιορτής, δημοκρατίας, συμμετοχής. Η πρόκληση Αθήνα είναι στα χέρια σας. Αξιοποιείστε τη δύναμη που έχετε, ψηφίστε για την πόλη που θέλετε», δήλωσε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ