Αποκλειστικές φωτό & βίντεο: Η πριγκίπισσα Yasmine Murat προσέφερε στο μουσείο, Rueil-Malmaison το υπέροχο νυφικό της - Έτσι περνάει στην ιστορία (φωτό - βίντεο)

Καταπληκτική δημιουργία

Η πριγκίπισσα Yasmine Murat θέλησε να εκθέσει το νυφικό της, στο μουσείο τοπικής ιστορίας, Rueil-Malmaison.

Το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Herve Moreau και έχει ουρά 3,08 μέτρα!

Τώρα θα μπορούν να το θαυμάζουν όλοι οι επισκέπτες από κοντά.

Η Yasmine θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, Patrick Ollier καθώς και την ομάδα του, τον @davidchanteranne υπεύθυνο που πραγματοποίησε αυτό το έργο με πάθος και αποφασιστικότητα.

Φυσικά, δίπλα σε αυτήν την ιδαίτερη στιγμή βρέθηκαν και πολλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας Ιωακείμ εμφανίστηκε με ένα διαχρονικό μαύρο κοστούμι ενώ η πριγκίπισσα του με εντυπωσιακό γαλάζιο midi φόρεμα με μακρύ, φαρδύ μανίκι.

Διαβάστε ακόμη: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα Yasmine Murat με βυσσινί τουαλέτα στο παλάτι των Βερσαλλιών - Με τον Πρίγκιπα Ιωακείμ στο γκαλά της βασιλικής όπερας (φωτό)


instagram @princesse_yasmine_murat

Η 40χρονη royal μαζί με τον πρίγκιπα Joachim ήταν συγκινημένοι καθώς πόζαραν μπροστά από το νυφικό "ξυπνώντας" τους αναμνήσεις από την ξεχωριστή εκείνη μέρα του γάμου τους.

Ο Joachim και η Yasmine Murat είπαν το «ναι» στις 22 Οκτωβρίου 2022 στον καθεδρικό ναό Saint-Louis des Invalides μπροστά σε περισσότερους από 350 καλεσμένους, μέλη της ελίτ, φίλους και οικογένειες.

Παντρεύτηκαν πρώτα με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2021 και ύστερα τον Οκτώβριο του 2022 με θρησκευτικό.

Διαβάστε ακόμη: Royal γάμος στο Παρίσι: Ο απόγονος του Ναπολέοντα πρίγκιπας Joachim Murat παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Yasmine (φωτό & βίντεο)

Στις 3 Αυγούστου του 2021 το ζεύγος καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον πρίγκιπα Joachim Georges Laurent Napoléon.


instagram @the_royal_watcher

Διαβάστε ακόμη: Δείτε φωτό & βίντεο από τον χλιδάτο χορό στο Παρίσι του Πρίγκιπα Ιωακείμ, απόγονου του Ναπολέοντα & της εντυπωσιακής συζύγου του Yasmine - Σαν από άλλη εποχή

Λίγους μήνες πριν, μάλιστα και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2023 το ζεύγος των πριγκίπων διοργάνωσε χορό με κάθε επισημότητα στην καρδιά του Παρισιού στις μεγαλοπρεπείς  αίθουσες του ξενοδοχείου Ιντερκοντινένταλ Le Grand ακριβώς απέναντι από τα Tuileries. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ