Στα μαύρα η Brigitte Macron στο κοιμητήριο - Ποιον έχασε που θρηνεί όλη η Γαλλία; (Φωτό)

Δε χάνει λεπτό τη γαλλική της φινέτσα

Σε κηδεία πήγε η Μπριζίτ Μακρόν.

Συγκεκριμένα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδωσε το "παρών" στην κηδεία του δημοσιογράφου Jean-Pierre Elkabbach στο κοιμητήριο Montparnasse του Παρισιού.

Ένας θάνατος ενός ανθρώπου-μύθου στον κόσμο των γαλλικών μέσων ενημέρωσης! Ο Jean-Pierre Elkabbach, ο εμβληματικός δημοσιογράφος - κυρίως στο Europe 1 - που άφησε το στίγμα του σε γενιές με τις αιχμηρές συνεντεύξεις και τις λατρευτικές εκπομπές του, πέθανε σε ηλικία 86 ετών. 

 

 

Γεννημένος στο Οράν το 1937, ο Jean-Pierre Elkabbach ξεκίνησε την καριέρα του στοORTF τη δεκαετία του 1960. Ανέβηκε γρήγορα στην ιεραρχία και έγινε μια από τις κορυφαίες φωνές της γαλλικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Επί δεκαετίες, έπαιρνε συνεντεύξεις από τις μεγαλύτερες πολιτικές και πολιτιστικές προσωπικότητες, αποδεικνύοντας τη διορατικότητα και τη συνάφεια για την οποία φημίζεται. Η θητεία του στο Europe 1, οι προεδρικές συνεντεύξεις του και τα cult προγράμματα όπως το Bibliothèque Médicis στο Public Sénat αποτελούν ορόσημα στην παραγωγική του καριέρα.

 

 

 

 

Εκτός από τη συμβολή του στη δημοσιογραφία, ο Jean-Pierre Elkabbach ήταν επίσης γνωστός για την αφοσίωσή του και τις ατάκες του με πολιτικούς όλων των ειδών. Θυμόμαστε, για παράδειγμα, το"Δεν ντρέπεστε;" του προς τη Marine Le Pen, καθώς και την ωμή απάντησή του στον σοσιαλιστή André Villani:"Τι χρώμα θέλετε να έχει ο τοίχος [...] στον οποίο θα συντριβεί η εδαφική σας μεταρρύθμιση;

 

 

 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του για το τελευταίο αντίο.

Ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος στο κοινό που άφησε το στίγμα του στα media.


instagram @
actusnonstop

 

 

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η εντυπωσιακή σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν η οποία μας χάρισε ακόμη ένα μοναδικό look.

Διαβάστε ακόμη: Μπριζίτ & Εμανουέλ Μακρόν: Συνάντηση στη Γαλλία με τον πάπα Φραγκίσκο - Το καταπληκτικό look της Πρώτης Κυρίας της χώρας μας ξετρέλανε! (φωτό)

 

 

Total black επέβαλε άλλωστε η μέρα και η Μπριζίτ φόρεσε ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι με ασορτί μπλούζα Yves Saint Laurent και γόβες με μεσαίου ύψους τακούνι.

Ολοκλήρωσε το outfit της με ένα minimal παλτό και κρατώντας μία μικρή τσάντα η οποία χωράει τα απολύτως απαραίτητα!


instagram @emsoutien

Σίγουρα δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες αλλά η Μπριζίτ Μακρόν φροντίζει να είναι σικ διατηρώντας τη γαλλική της φινέτσα ακόμη και σε τέτοιες περιστάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Brigitte Macron: Μαθήματα ώριμης θηλυκότητας από την Γαλλίδα πρώτη κυρία - bleu marine αδιαμφισβήτητα το χρώμα της

Πως σας φάνηκε η Γαλλίδα μας;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ