Αχιλλέας Μπέος: Επανέλαβε τη φράση που προκάλεσε αντιδράσεις - "Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης;"

Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις κατά Κασσελάκη.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε live την εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος Βόλου, κάνοντας και πάλι αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη και τη σεξουαλικότητά του.

"Χαμός θα γίνει από δω και πέρα. Δεν κατάλαβα! Τι είναι; Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης; Για να μην τρελαθούμε… Κάθε πρωί βγαίνουν και λένε… Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τι είναι ο κάθε ένας δεν με αφορά και έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε! Τον κρίνω γιατί ήρθε σε ένα μήνα και… Ούτε πέντε τοις εκατό δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε που…ες κύριε Χατζηνικολάου;" είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

"Θα τρελαθώ δηλαδή! Συγγνώμη αλλά… Τι να κάνουμε; Να σας πω κάτι; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος λαϊκός. Απλός, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Εκφράζομαι ελεύθερα. Αυτός είμαι. Ούτε υποκριτής είμαι, ούτε πολιτικός απατεώνας. Και δεν με ενδιαφέρει το κόστος. Αυτή τη θέση για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μου την έχει δώσει ο κόσμος, και ο κόσμος θα την πάρει" συνέχισε ο κ. Μπέος.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωσή του κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει.

"Μεγάλη χαρά. Δεν κατάλαβα… καμία δικαιοσύνη και κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος. Το Σύνταγμα μιλάει ξεκάθαρα για ελευθερία λόγου και έκφρασης. Ξαφνικά θα έχουμε άλλα δεδομένα; Να επέμβει και σε αυτόν τότε που είπε αυτά τα πράγματα. Εγώ μιλάω και εκφράζομαι ελεύθερα και προσπαθώ με αυτή τη μόρφωση που έχω, τελειόφοιτος δημοτικού, να μην προσβάλλω. Αυτά είναι. Άμα τους αρέσουνε…" είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

"Τι να κάνουμε; Να αλλοιώσω την προσωπικότητα μου; Να γίνω υποκριτής; Να βάλω άλλο κουστούμι και άλλο πρόσωπο; Δεν θέλετε να μιλάτε με έναν αληθινό άνθρωπο; Αυτός είμαι. Τι να κάνω; Να υποκρίνομαι;" ρώτησε στην συνέχεια και πρόσθεσε πως στην πορεία του είναι δίπλα στον κόσμο του Βόλου και πως "μιλάει" γι’ αυτόν το έργο που έχει κάνει στην περιοχή" συνέχισε ο κ. Μπέος.

"Τι να κάνω; Να φορέσω καλσόν;" είπε ο δήμαρχος Βόλου.

Ο κ. Χατζηνικολάου τον προέτρεψε τότε να χαμηλώσει τους τόνους, με τον κ. Μπέο να απαντάει "Θα χαμηλώσω τους τόνους όταν προσέξουν κι αυτοί. Δεν είναι πρότυπο οι δηλώσεις του Κασελάκη".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

"Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε".

"Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας", απάντησε άμεσα ο Αχιλλέας Μπέος.

"Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές" συνέχισε ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος ρώτησε: "Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;".

"Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού" του απάντησε ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Τότε ο Αχιλλέας Μπέος ξαναρώτησε: "Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;".

"Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους που κανέναν δεν τον κατηγόρησε ποτέ για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο", απάντησε ο κ. Μπογιόπουλος.

"Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή γνώμη. Κύριε Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα. Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο" είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος κατά Κασσελάκη: "Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;" - Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ