Ζευγάρι Ισραηλινών πάλεψε άγρια πριν δολοφονηθεί από τρομοκράτες της Χαμάς στο σπίτι τους - Πρόλαβαν, έκρυψαν & έσωσαν τα 10 μηνών δίδυμα τους (φωτό)

Τα δύο μωρά τους βρέθηκαν και διασώθηκαν από ισραηλινούς στρατιώτες αφού είχαν μείνει μόνα τους για περισσότερες από 12 ώρες.

Ένα νεαρό ζευγάρι Ισραηλινών που δολοφονήθηκε από τρομοκράτες της Χαμάς στο σπίτι του στο Ισραήλ κατάφερε να σώσει τα 10 μηνών δίδυμα μωρά του από την ίδια τραγική μοίρα, κρύβοντάς τα σε ένα καταφύγιο.

Ο Itay και η Hadar Berdichevsky, και οι δύο 30 ετών, είχαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να αντιδράσουν όταν άκουσαν τους ενόπλους να προσπαθούν να σπάσουν την εξώπορτά τους, γνωρίζοντας ότι αν δεν το έκαναν, τα παιδιά τους δεν θα είχαν ποτέ μέλλον.

 

Οι τρομοκρατημένοι γονείς έβαλαν τα δύο μωρά τους σε κρυφό καταφύγιο λίγα λεπτά πριν οι τρομοκράτες της Χαμάς εισβάλουν στο σπίτι τους στο Ισραήλ, αποκάλυψε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κολομβία Γκάλι Νταγκάν.

Δείτε επίσης: Έλληνας που ζει στο Τελ Αβίβ περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές - ''Περνάνε ρουκέτες πάνω από το σπίτι, η χειρότερη επίθεση που έζησα τα τελευταία 22 χρόνια'' (βιντεο)

 

 

 

 

Ο Itay και ο Hadar "πολέμησαν γενναία" τους ενόπλους πριν πυροβοληθούν και σκοτωθούν, αναφέρει η Daily Mail. 

Image

Twitter/Filipe Nunes

Τα δύο μωρά τους βρέθηκαν και διασώθηκαν από ισραηλινούς στρατιώτες αφού είχαν μείνει μόνα τους για περισσότερες από 12 ώρες, δήλωσε ο Dagan, χαρακτηρίζοντας το ζευγάρι ως "ήρωες" που έκαναν "ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά τους".

 

 

''Φανταστείτε τη φρίκη. Δύο τρομοκρατημένοι γονείς κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι πλέον ορφανά. Ευλογημένη να είναι η μνήμη αυτών των ηρώων".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ