Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια - ''Έχουμε άριστες σχέσεις - Το ζήτημα θεωρείται λήξαν'' (βίντεο)

''Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό'', τόνισε ο τραγουδιστής! 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε τη Δευτέρα (09/10) στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν εμφανίζεται πλέον σε νυχτερινά κέντρα και απάντησε σε όσους τον σχολιάζουν αρνητικά μέσω social media και λένε ότι πλέον δεν έχει τη φωνή που είχε παλιά.

«Είναι δική μου επιλογή να μην εμφανίζομαι σε νυχτερινά μαγαζιά. Μεγάλωσα και η νύχτα θέλει αντοχές για να μπορείς να είσαι επαρκής. Αν μιλάμε για τη νύχτα, όπως την ξέρουμε, τα μπουζούκια δηλαδή, δεν τα αντέχω, το δοκίμασα, το έκανα δέκα χρόνια, με κούρασε», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής όσον αφορά την επιλογή του να μην τραγουδάει πλέον σε νυχτερινά κέντρα.

Δείτε επίσης:  Χατζηγιάννης: Χώρισε με τη Μακρυπούλια, πήγε όμως στην παράσταση της – Ανέβηκε στη σκηνή, η κίνηση με το τριαντάφυλλο (φωτό)

«Ήξερα ότι θα έρθει. Η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που μπορεί και που είναι στην Αθήνα. Με τη Ζέτα έχουμε άριστες σχέσεις γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Οπότε, δύο άνθρωποι που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας ισχύει γιατί η Ζέτα είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο. Χαίρομαι που πάει καλά στη δουλειά της, της εύχομαι τα καλύτερα», είπε στη συνέχεια για την πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έδωσε το «παρών» σε πρόσφατη συναυλία του στον Λυκαβηττό.  

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: 

«Κοίταξε, επανένωση σε ένα υποθετικό σενάριο, θα πω το "ποτέ μη λες ποτέ", γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα, ακόμα και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. Αλλά, είναι κάτι που θεωρείται λήξαν». 

 

 

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media, με πολλά εκ των οποίων να υποστηρίζουν ότι «δεν έχει τη φωνή που είχε παλιά», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: 

«Η τεχνολογία και τα social media δηλαδή, των οποίων η δυναμική και η διείσδυση αυξάνεται στις νέες γενιές έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας να βγει και να πει ό,τι θέλει. Ελεύθερη βούληση, θα μου πεις, βεβαίως και να το πει. 

Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για του τι λέμε, πόσω μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι και κρυβόμαστε. Σαν να είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ, ελεύθεροι σκοπευτές

Γι’ αυτό λέω πάντα ότι είναι ένα φαινόμενο της εποχής, η εποχή μόνο θα δυσχεραίνει όσο περνάει γιατί δεν βλέπω να γυρίζουμε πίσω σε αξίες. Όσον αφορά τα social media, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Κάτι που λέω πολλές φορές στις συναυλίες μου είναι να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι όταν διαβάζουν κάτι». 

«Είναι σαν να λέμε ότι "Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κάνει για παρουσιαστής". Τι; Αφού είναι κάθε μέρα εκεί, κάνει τα νούμερα που κάνει και είναι στην κορυφή της επιτυχίας», πρόσθεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ