Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η προσοχή μας στις υποχρεώσεις - Πρακτικά θέματα σε προσωπικά & επαγγελματικά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας στις υποχρεώσεις, στις ευθύνες και στα πρακτικά θέματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από το ζώδιο αυτό θα σχηματίσει μόνο μια όψη και μάλιστα ιδιαίτερα θετική, ένα τρίγωνο με τον Δία που μας κάνει αρκετά πιο αισιόδοξους και παραγωγικούς. Η κύρια όψη της ημέρας είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα. Η όψη αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη αν είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας και φυσικά αν δεν επιτρέπουμε στους άλλους να μας υποβαθμίζουν ή να μας πληγώνουν με τα λόγια τους.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σε τρίγωνο με τον Δία σάς σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας και να είστε πιο παραγωγικοί. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας», με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά τα μικρά πράγματα για να υπάρχει ένα πιο σταθερό περιβάλλον στη δουλειά. Καλή μέρα και για τα οικονομικά σας, οπότε αν έχετε διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες να κάνετε προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να τις προωθήσετε. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να δείτε καλύτερα και σε βάθος τα θέματα του θυμού και πώς εκφράζετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Γίνεστε επιθετικοί κι απότομοι με όποιον βρεθεί μπροστά σας ή τον καταπίνετε και χαλάτε τη διάθεση σας και κατ’ επέκταση την υγεία και την ψυχολογία σας; Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος για να τον διαχειρίζεστε πιο θετικά και για σας και για τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σήμερα βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και με την ιδιαίτερα θετική όψη που σχηματίζει με τον Δία στο ζώδιο σας μπορεί να σας δώσουν χαρά, αρκεί να κάνετε τις σωστές σκέψεις και τις σωστές κινήσεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή μέρα. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα στον Κριό σας καλεί να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας αποτρέπει να κάνετε βήματα προόδου στη ζωή σας. Είναι κάποια σχέση, είναι κάποια δική σας κακή συνήθεια, είναι κάποια δεδομένα που φοβάστε μην αλλάξουν και τα χάσετε; Ό,τι κι αν είναι καλά θα κάνετε να δείτε τις εξαρτήσεις σας που δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και είστε τα πιο επικοινωνιακά παιδιά του ζωδιακού, η σημερινή μέρα σας σπρώχνει στην αντίθεση κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Με τη Σελήνη στην Παρθένο αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά ή οικογενειακά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε κουρασμένοι. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα στον φιλικό σας Κριό στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάποια λύση σε ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε σε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση, ή είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο κάποια παράπονα προκειμένου να τα συζητήσετε και να δείτε αν μπορούν να επιλυθούν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ