Πρώτος βασιλικός γάμος στην Πορτογαλία: Η εμφάνιση του πρίγκιπα Λέκα της Αλβανίας - Το δεύτερο νυφικό με τους παρτούς ώμους έκλεψε της εντυπώσεις

Δείτε τις φωτό που ανάρτησε ο Πρίγκιπας. 

Μετά από 28 ολόκληρα χρόνια,πραγματοποιήθηκε ο πρώτος βασιλικός γάμος στην Πορτογαλία,  το προηγούμενο Σάββατο 7/10

Η Ινφάντα Μαρία Φρανσίσκα της Πορτογαλίας παντρεύτηκε τον δικηγόρο Ντουάρτε Ντι Σόουζα Αραούζο Μαρτέ στο παρεκκλήσι του μεγάλου Παλατιού της Μάφρα στην Πορτογαλία, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023. 

Ο Ντουάρτε Ντι Σόουζα Αραούζο Μαρτέ είναι γόνος Πορτογάλων ηγεμόνων ενώ η Ινφάντα Μαρία Φρανσίσκα είναι η μοναχοκόρη από τα τρία παιδιά του δούκα της Μπραγκάνσα, σημερινού αρχηγού της βασιλικής οικογένειας της Πορτογαλίας.

Ο  πρώτος βασιλικός γάμος έγινε το 1995 και ήταν ο γάμος των γονιών της, Ντουάρτε Πίο, δούκα της Μπραγάνσα και της Ιζαμπέλ.

Ο μεγαλειώδης γάμος προβλήθηκε και στην τηλεόραση ώστε να τον παρακολουθήσουν κι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Οι νεόνυμφοι μετά τη θρησκευτική τελετή συναναστράφηκαν με τους καλεσμένους, πόζαραν χαμογελαστοί και γενικότερα πετούσαν σε πελάγη ευτυχίας!

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το "παρών" έδωσαν δεκάδες royals μεταξύ των οποίων ο Μεγάλος Δούκας της Ρωσίας, George Mikhailovich Romanov με την σύζυγο του, πριγκίπισσα Victoria Romanovna.

Εκεί ήταν και ο Πρίγκιπας Λέκα της Αλβανίας. 

Η νύφη φόρεσε ένα minimal αλλά σικ νυφικό με την υπογραφή της σχεδιάστριας, Luzia Nascimento.

 

 

 

 


instagram @
rebecca_victoria_romanoff

Η Ινφάντα Μαρία, δούκισσα της Κοΐμπρα είναι επίσης η πρώτη από τα αδέρφια της που παντρεύτηκε. Για αυτό ο πατέρας της της πρόσφερε ένα από τα πιο συμβολικά οικογενειακά κοσμήματα: την τιάρα του βασιλιά Λουδοβίκου.

Είναι αυτό το ίδιο κόσμημα που φόρεσε η Ιζαμπέλ, απόγονος του υποκόμη της Ριμπέιρα Μπράβα, κατά τη διάρκεια του γάμου της το 1995 με τον δούκα Ντουάρτε Ντι Μπραγάνσα στο μοναστήρι του Αγίου Ιερώνυμου.

 

 


instagram @revistanovagente

 

 

Τώρα σε ηλικία 78 και 56 ετών αντίστοιχα, ο Δούκας και η Δούκισσα της Μπραγκάνσα θαύμασαν με μεγάλη συγκίνηση την κόρη τους φορώντας αυτή την αριστοκρατική τιάρα με τα 8.000 διαμάντια.

Δείτε επίσης: Ο πρώτος Βασιλικός γάμος στην Πορτογαλία από το 1995 - Το σικ νυφικό της Μαρία Φρανσίσκα της Μπραγκάνσα - Η τελετή με τους 1.200 καλεσμένους (φωτό - βίντεο)

Ο Λέκα της Αλβανίας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες , με το ζευγάρι και από την τελετή. 

princleka

Όπως θα δείτε, η νύφη φόρεσε και ένα δεύτερο νυφικό με παρτούς ώμους το οποίο μας εντυπωσίασε πάρα πολύ! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ