Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδανική μέρα για να το ρίξετε στη δουλειά - Δείξτε τόλμη & αποφασιστικότητα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στην Παρθένο σχηματίζοντας μια σειρά όψεων όπως το τρίγωνο με τον Ουρανό, την αντίθεση με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα βγαίνοντας σε φάση κενής πορείας λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για όσους αποφασίσουν να το ρίξουν στη δουλειά, να αναλάβουν ευθύνες ή να ασχοληθούν με τις πρακτικές υποχρεώσεις τους. Σήμερα το πρωί ο πλανήτης της δράσης, της αποφασιστικότητας, της γενναιότητας αλλά και της επιθετικότητας, ο Άρης, προχωρά στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησής του τον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης, κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα παραγωγική σε επίπεδο εργασίας και ιδανική αν θέλετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας. Μετά από ενάμισι μήνα που η πολιορκία του σας ζόρισε σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε αυτό των σχέσεων και των συνεργασιών, ο Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, μετακινείται σήμερα το πρωί στον Σκορπιό και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά κυρίως θέματα. Το επόμενο διάστημα πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Θα οπλιστείτε με περισσότερη επιμονή και υπομονή για να ξεπεράσετε εμπόδια, αλλά μέσα στην υπέρμετρη επιθυμία και φιλοδοξία σας να επιτύχετε τους στόχους σας μην ξεχνάτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πόσο σας έχουν ανάγκη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου, δημιουργώντας πιο θετικές προδιαγραφές στη μέρα με έμφαση στη δημιουργικότητα, την προσωπική σας ζωή και στα θέματα των παιδιών για όσους είστε γονείς. Σήμερα το πρωί ο Άρης θα προχωρήσει στον Σκορπιό, το ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον γάμο για σας τους Ταύρους. Από δω και κάτω ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Δεν είναι η στιγμή που έχετε εσείς το μαχαίρι στο χέρι και ανάλογα με τις επιθυμίες σας κόβετε. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων και να διαμορφώσετε τη δράση σας από δω και κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης παραμένει ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, μια επιρροή που σας συνόδεψε από τον Αύγουστο και σας οδήγησε σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης. Από σήμερα το πρωί ο Άρης περνά στον Σκορπιό και ίσως ανακαλύψετε ότι ο διάδρομος που λειτουργεί ως κρεμάστρα σπίτι σας έχει κι άλλες λειτουργίες πολύ πιο σημαντικές για τον ρόλο που έχει δημιουργηθεί από τον κατασκευαστή του. Καιρός λοιπόν να θυμηθείτε γιατί τον αγοράσατε! Ο Άρης στον Σκορπιό βάζει φωτιά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σε αυτόν της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος μέχρι τις 24/11 να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση, αλλά να κάνετε και πιο αποδοτική τη δουλειά σας ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερκόπωση και οι γκρίνιες με συνεργάτες στη δουλειά. Η Σελήνη και σήμερα θα κινηθεί στην Παρθένο δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ