Σκίζει η 67χρονη Kim Cattrall, 67, με το nude κορμάκι SKIMS - Με μαύρες σέξυ γόβες διαφημίζει τα περίφημα ολόσωμα εσώρουχα της Kardashian (φωτό - βίντεο)

Ουάου!

Συγκλονιστική είναι η Κιμ Κατράλ στα 67 της!

Η αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει μέσα σε μαύρες γόβες και στα δημοφιλή κορμάκια SKIMS με την υπογραφή της Κιμ Καρντάσιαν και δείχνει πιο κούκλα από ποτέ!

Είτε σε μαύρο χρώμα είτε σε μπεζ αγκαλιάζουν άψογα τις καμπύλες της και η ίδια δηλώνει:

«Εχουν εκπληκτική εφαρμογή και με κάνουν να νιώθω σιγουριά όποτε τα φοράω»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας "Skims" δημοσιεύτηκαν στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση της Κιμ στην οποία τη βλέπουμε εντυπωσιακή και με βλέμμα που σαγηνεύει...

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η εμφάνιση της Kim Cattrall - Με "pride" χρώματα του Βασίλη Ζούλια το φόρεμα της πρωταγωνίστριας του Sex and the City (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κιμ Κατράλ υποδύθηκε την Σαμάνθα Τζόουνς για έξι σεζόν στο «Sex and the City» δίπλα στις φίλες της Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), Σάρλοτ Γιόρκ Γκόλντενμπλατ (Κριστίν Ντέιβις) και Μιράντα Χομπς (Σίνθια Νοξ). Συμμετείχε επίσης στις δύο ταινίες του «Sex and the City» που ακολούθησαν, ενώ ο ρόλος της διαγράφηκε από το σενάριο στο spinoff του «And Just Like That» το 2021. 


INSTAGRAM @SKIMS


INSTAGRAM @SKIMS


INSTAGRAM @SKIMS

Τον Μάιο του 2022, η Κιμ Κατράλ μίλησε στο περιοδικό Variety και ξεκαθάρισε ότι είχε αφήσει πίσω της τον ρόλο της Σαμάνθα Τζόουνς. «Είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε είναι πια αρκετά» είχε σημειώσει, αναφερόμενη στην κόντρα της με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την οποία όπως δήλωσε δημόσια δεν ήταν ποτέ φίλες.

Διαβάστε ακόμη: Η Kim Cattrall ξαναεπιλέγει Ελλάδα! Αυτή τη φορά με σακάκι της δικιάς μας, Σήλιας Κριθαριώτη (φωτό)

Τελικά τα πράγματα άλλαξαν και η Κιμ Κατράλ δέχτηκε να εμφανιστεί για μία φορά και πολύ λίγο στο φινάλε της 2ης σεζόν του «And Just Like That» αφού κατάφερε να την πείσει ο ίδιος ο πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου. Στην σκηνή η ηθοποιός μιλά με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο τηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμη: Η πληθωρική Κιμ Κατράλ: "Θα κάνω ότι θέλω εγώ τον χρόνο μου - Ας βρουν άλλη να παίξει τη Σαμάνθα στο Sex and the City" (φώτο)

Ωστόσο η Κιμ Κατράλ γύρισε τη σκηνή χωρίς να δει ούτε έναν πρώην συνεργάτη της. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ