Σπάνια εμφάνιση του γιου του Μάνου Χατζιδάκι! Ο Γιώργος Θεοφανόπουλος παρέα με τον διάσημο ζωγράφο, Γιώργο Σταθόπουλο (φωτό)

Μία όμορφη παρέα!

Μεγάλη συναυλία πραγματοποίησε ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο!

Συγκεκριμένα, ο συνθέτης μαζί με 20 ακόμα μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες- ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια του Ρεμπέτικου που φέτος κλείνει 40 χρόνια την πρώτη προβολή του.

Εκεί, πλήθος κόσμου τον τίμησε με την παρουσία του.

Μάλιστα, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο φωτογραφικός φακός του ndp κατέγραψε και μία σπάνια εμφάνιση του γιου του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργου Θεοφανόπουλου Χατζιδάκι.

Ο γνωστός συνθέτης κάθισε δίπλα στον ζωγράφο, Γιώργο Σταθόπουλο και στην Βερόνικα Δαβάκη με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Μία αρκετά διακριτκή παρουσία θα λέγαμε φόρεσε ένα σκουρόχρωμο σακάκι με ασορτί παντελόνι και γκρι μπλουζάκι από μέσα, ενώ δίπλα του ο κ. Σταθόπουλος προτίμησε έντονα χρώματα σε μπλούζα και κάλτσες!

Αρκετά κομψή η κ. Δαβάκη με baby pink μακρύ φόρεμα δίπλα στον κ. Παπαδημητρίου ο οποίος ακολούθησε τα χνάρια του κ. Γιώργου κι έβαλε σκουρόχρωμα ρούχα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο σπουδαίος Μάνος Χατζιδάκις είχε υιοθετήσει ένα γιο, στον οποίο έδωσε το επίθετο του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στέφανος Κασσελάκης μοίρασε χαμόγελα στο Ηρώδειο - Αγκαλιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο - Κάθισε δίπλα στην Όλγα Κεφαλογιάννη & τον Μίνω Μάτσα (φωτό)

Ήταν τη δεκαετία του 70, όταν γνώρισε τον 12χρονο τότε Γιώργο. Ο μικρούλης μόλις είχε χάσει τους γονείς του.

Ανάμεσα τους αναπτύχθηκε μια πολύ τρυφερή σχέση και ο Χατζιδάκις αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Του έδωσε τ’ όνομά του και τον κατέστησε αποκλειστικό κληρονόμο της περιουσίας του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ