Η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με τη Χριστίνα Παππά - "Είναι στιγμές που δε θέλω να βλέπω την πεθερά μου - Άλλες που θέλω να της μοιάσω" (βίντεο)

Τι λέει για τη μεταξύ τους σχέση

Στην κάμερα του "Breakfast@star" μίλησε η Άννα Μπεζάν και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα αλλά και στη σχέση της με την πεθερά της Χριστίνα Παππά.

«Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Επειδή είχα μία κακή εμπειρία και μία πολύ καλή βλέποντας τον Δημήτρη, νομίζω είναι ο τέλειος πατέρας», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν, που μίλησε και για την Χριστίνα Παππά.

«Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω “μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές”. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση».

«Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει αλλά ακόμα κάποια κομμάτια τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή γιατί μέσα από την επιλόχειο μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Παππάς - Άννα Μπεζάν: Πίσω στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους - μαζί τους στο μαιευτήριο η γιαγιά Χριστίνα Παππά (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Άννα Μπεζάν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Παππά, γιο της Χριστίνας Παππά.

Το Σεπτέμβριο του 2022 απέκτησαν την κορούλα τους, Χριστίνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ