Ανδρομάχη: Η αντίδραση της για τη φημολογούμενη σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη - Τι αποκάλυψε (βίντεο)

Για πρώτη φορά

Η Ανδρομάχη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την σχέση της με τον επίσης τραγουδιστή, Γιωργο Λιβάνη, για το νέο της τραγούδι αλλά και τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί.

Σχετικά με την Eurovision αλλά και για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν με επηρεάζουν αρνητικά τα σχόλια. Την περίοδο της Eurovision έλεγαν για μένα ότι έχω τουπέ και ότι είμαι ξινή. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο σοβαρό και δεν χαζογελάει όλη την ώρα, μπορεί να θεωρήσεις ότι είναι χαζός. Θαυμαστές μού κάνουν συχνά προτάσεις γάμου με δαχτυλίδια, όταν τραγουδάω, αλλά δεν με δίνουν ακόμα οι γονείς μου. Ονειρική μου συνεργασία είναι με τον Γιάννη Χαρούλη» ανέφερε αρχικά η Ανδρομάχη

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη νέα της επιτυχία: «Το νέο μου τραγούδι ‘’Τα καλύτερα’’ κυκλοφόρησε στις 12 Οκτώβρη, την ημέρα των γενέθλιων μου. Μου έχει συμβεί κόσμος να μου πετάξει λουλούδια στο πρόσωπο, την ώρα που τραγουδάω», είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

Πώς σχολιάζει τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη; «Δεν έχω να πω κάτι για την σχέση μου με τον Γιώργο Λιβάνη, δεν είναι το στιλ μου να σχολιάζω τα προσωπικά μου. Οπότε δεν θα σου πω κάτι συγκεκριμένο για αυτό», τόνισε η Ανδρομάχη.

Το story που πυροδότησε τις φήμες για τη σχέση τυος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ