Στέφανος Κασσελάκης από Νέα Υόρκη: ''Ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε - Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές. Πάμε δυνατά!''

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μήνυμά του από τις ΗΠΑ συγχαίρει τους προοδευτικούς υποψηφίους για τη νίκη τους στον β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών...

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε νέο μήνυμα για τα εκλογικά αποτελέσματα του β’ γύρου από τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 μέσα από τα social media. Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:

«Ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε. Σας στέλνω ένα μήνυμα από τη Νέα Υόρκη. Για τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα.

Δείτε επίσης:Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιά με τον Σταμάτη Κραουνάκη - Παρακολούθησε την συναυλία του με τον Τάιλερ (φωτό)

Για τη σύγχρονη Αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, «είμαστε με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους». Και είδατε τι έγινε»

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης προσθέτει:

«Είμαι υπερήφανος για τη Θεσσαλία και τον Δημήτρη Κουρέτα. Συγχαίρω τον Χάρη Δούκα, τον Στέλιο Αγγελούδη, την Τίνα Καφατσάκη, τον Σίμο Ρούσσο και όλους τους προοδευτικούς δημάρχους. Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές. Πάμε δυνατά»

 

 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κασσελάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και του επεσήμανε πως θα βρίσκεται δίπλα του και θα τον στηρίζει στα νέα του καθήκοντα.

Στη συνέχεια, επικοινώνησε και με τον νέο δήμαρχο Αθηνών, Χάρη Δούκα, με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερα εγκάρδια συνομιλία, ενώ επικοινώνησε και με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, στον οποίο μετέφερε τα θερμά του συγχαρητήρια. Ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε και με τους δημάρχους που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο μετά τα αποτελέσματα του β' γύρου, ο ίδιος έκανε και  μια ανάρτηση στα social media. Δείτε εδώ τι έγραψε: 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ